Home / Slider / Popicarele mureșene dispută finala Champions League

Popicarele mureșene dispută finala Champions League

Distribuie

Echipa feminină de popice Electromureș Romgaz Târgu-Mureș s-a calificat în finala Ligii Campionilor. Formația antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef au învins în semifinala disputată în localitatea germană Bamberg, cu Slovan Rosice din Cehia cu scorul de 7-1, puncte de echipă, 3412-3294 la numărul total de popice doborâte, 16-8 la manșele câștigate. Partida disputată practic cu selecționata Cehiei a debutat cu două victorii în confruntările directe și un avantaj de 81 de popici. Duka Tilda și Adela Ban și-au învins adversarele directe și au obținut primele două puncte pentru mureșence. Prima a câștigat toate cele patru manșe în fața lui Nicola Tatouskova, cu 589-525 la totalul popicelor doborâte, iar a doua a învins în prima și a patra manșă cu Lucie Vaverkova, după ce adversara întorsese la un momendat scorul în favoarea ei, cu un rezultat final de 568-551 p.d. Au urmat alte două puncte obținute de popicarele mureșene, care au parafat practic victoria și calificarea în finală. Duelul dintre Alina Suciu și Natalie Topicova a fost decis abia la ultime lansări și a fost câștigat de mureșeană cu doar trei „bețe”, 571-568, cu câte două manșe pentru fiecare, în timp ce Anita Méhész și-a adjudecat toate cele patru manșe fără probleme în fața a două adversare cu rezultate mai modeste. Anita a obținut un total de 553 p.d., în timp ce Andrea Axmanova, înlocuită cu Iva Rosendorfova au totalizat doar 496. Cu 4-0 pe echipe, 12-4 la manșe și un avantaj de 141 de popici, mureșencele Doina Baciu și Gyéresi Anna au evoluat fără presiunea rezultatului. Calificarea era deja obținută, obiectivul era atins. Baciu a cedat primele două manșe, dar s-a mobilizat în următoarele două, depășind-o pe Alena Katnerova cu 9 popici (571-562), adăugând și ea un punct pentru echipă. Gyéresi a fost singura care a cedat în fața adversarei directe, Nadezda Dobesova fiind jucătoarea cu cel mai valoros rezultat al semifinalei, rezultat final 592-560, cu câte două manșe pentru fiecare.

Duminică sarcina va fi una mult mai dificilă în fața gazdelor de la Victoria Bamberg, care s-au impus cu 6-2 în fața slovacelor de la Celje, cu 3614-3387 la total.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.