Share

Home / Recomadări zi de zi / Staţiunea Sovata, preferata pensionarilor mureşeni

Staţiunea Sovata, preferata pensionarilor mureşeni

În anul 2017, la nivelul Casei Judeţene de Pensii Mureş au fost înregistrate 8.044 de cereri pentru bilete de tratament, a anunţat miercuri, 28 martie, cu ocazia unei şedinţe a Colegiului Prefectural Mureş, Eugenia Neagoe, directorul executiv al instituţiei.

În perioada raportată, Casei Judeţene de Pensii Mureş i-au fost repartizate 5.165 de bilete, din care 4.875 au fost repartizate iniţial şi 290 de suplimentări.

„Numărul total de bilete valorificate a fost de 5.014. Cel mai mare număr de bilete valorificate a fost pentru staţiunea Sovata, 1.160. În ordine descrescătoare, valorificarea pe staţiuni a fost de 1.045 de bilete pentru Covasna, 416 bilete pentru staţiunea Tuşnad, 392 de bilete la Geoagiu, 338 de bilete la 1 Mai, 280 de bilete la Vatra-Dornei, 255 de bilete în staţiunea Felix, 192 de bilete la Căciulata şi 60 de bilete în staţiunea Eforie Nord. Au fost restituite un număr de bilete pentru staţiunile Amara, Bizuşa, Buziaş, Olăneşti şi pucioasa, deoarece nu au existat solicitări”, a precizat Eugenia Neagoe.

În cursul anului 2017, la nivelul Casei Judeţene de Pensii Mureş au fost eliberate 905 de bilete gratuite beneficiarilor în drept.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

O nouă ciocnire cu 5 victime! Circulație blocată pe ambele sensuri pe DN 151B

Astăzi, 23 mai, cu puțin timp înainte de ora 17.00, pe DN 151B, la ieșirea …

Share
Share