“4/4 Pentru Prieteni”, la Căminul pentru persoane vârstnice Târgu-Mureş Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 322 Vizualizări

“4/4 Pentru Prieteni”, la Căminul pentru persoane vârstnice Târgu-Mureş

Căminul pentru persoane vârstnice Târgu-Mureş va găzdui miercuri, 4 aprilie, de la ora 16.00, un moment festiv prilejuit de proiectul “4/4 Pentru Prieteni”.

Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul “4/4 Pentru Prieteni”, inspirat de gândurile remarcabilului activist american dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?“ Prin acest proiect se dorește ca ziua de 4 aprilie 2018 să fie dedicată comunității și faptelor bune. Ziua de 4 nu este aleasă întâmplător pentru că în data de 4 aprilie 2018 se comemorează 50 de ani de la trecerea în eternitate a lui Martin Luther King Jr.

“Biblioteca Județeană Mureș și American Corner Târgu-Mureș, alături de voluntarii implicați, vor desfășura o activitate la Căminul pentru persoane vârstnice Târgu-Mureş prin organizarea unui raft cu cărți din donațiile primite, dar și un moment de suflet: ”Citește-le B-Unicilor”. Printre voluntari s-au înscris însuși B-Unicii cărora oferinduli-se oportunitatea de a cultiva atitudinea  de prietenie faţă de natură, vor continua campania ecologică, demarată în urmă cu doi ani, intitulată  “Pământul are febră!”. În spiritul de a întări legăturile create deja cu bunicii, s-au alăturat şi elevii Şcolii Postliceale „Dimitrie Cantemir”, a precizat dr. Anca Florea, directorul Căminului pentru persoane vârstnice Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE