Home / Business / Maviprod Reghin, 25 de ani de dezvoltare continuă

Maviprod Reghin, 25 de ani de dezvoltare continuă

Societatea Maviprod Reghin a împlinit duminică, 1 aprilie, 25 de ani de la înfiinţare. Fondată la data de 1 aprilie 1993, din capital integral privat, de către Violeta şi Mircea Oltean, societatea are ca activitate de bază comercializarea pieselor de schimb pentru utilajele agricole și forestiere.

Cu acest prilej festiv, reprezentanţii Maviprod au făcut public, pe pagina de Facebook a societăţii, un text care reliefează evoluţia companiei din anul 1993 şi până în prezent, pe care îl redăm în rândurile de mai jos.

„Prin calitatea serviciilor și respectul față de clienți, societatea a cunoscut o creştere constantă care ne-a permis să lărgim gama de produse și servicii oferite cuprinzând și sfera de utilaje industriale.Începând cu 1998 Maviprod devine acționar majoritar al SC IRUM SA, producător de utilaje forestiere TAF precum și alte utilaje pentru exploatarea și prelucrarea lemnului.

Începând cu 2002, Maviprod este Unic Distribuitor Perkins în România. Departamentul Perkins din cadrul companiei cunoaște o dezvoltare continuă, astăzi fiind leader în topul distribuitorilor Perkins din Europa, prin prisma dezvoltării afacerii în acest domeniu.

Datorită ambiției și spiritului întreprinzător în anul 2008 am devenit reprezentantul legal al Perkins în Republica Moldova. Iar în 2010 Maviprod devine Unic Distribuitor Perkins și Dealer autorizat FG Wilson în Ungaria.

Începând cu 1 Martie 2015 SC Maviprod SRL face parte din rețeaua mondială de distribuitori autorizați Atlas Copco, facilitând astfel contactul între echipamentele Atlas Copco şi clienţii locali.

Sub conducerea Maviprod, societatea SC IRUM SA suferă o transformare completă, ajungând să producă și o gamă variată de utilaje agricole.

Pentru a deservi mai bine nevoile clienţilor din întreaga ţară compania s-a extins în mai multe zone ale țării prin înființarea unor noi puncte de lucru situate în Afumați, Reșița, Vâlcea, Curtea de Argeș, Sebeș, Onești, Sfântu Gheorghe, Piatra Neamț, Fălticeni, Vatra-Dornei, Rădăuți, Anieș, Vișeul de sus și Iași. Celelalte zone ale țării sunt acoperite de 20 subdistribuitori.

În prezent, societatea Maviprod deține o rețea națională de distribuție cu peste 15 locații de desfacere, servicii de asistență tehnică disponibilă 24/7 pentru utilaje agricole și forestiere, precum si puncte de lucru în Ungaria și Republica Moldova.

Depozitele societății au un stoc de peste 15.000 piese de schimb, accesorii și componente pentru utilaje forestiere și agricole prin colaborarea cu peste 200 de furnizori.”

Redacţia cotidianului Zi de Zi transmite tradiţionala urare de „La Mulţi Ani” echipei Maviprod, alături de gânduri de sănătate, putere de muncă şi prosperitate în business!

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

SFIDARE. Tânăr de 19 ani aflat în carantină, prins conducând fără permis!

Poliţişti din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au oprit în trafic duminică, 24 mai, pe strada …