“Gabriella”, produse lactate din Mureș, 100% naturale Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2441 Vizualizări

“Gabriella”, produse lactate din Mureș, 100% naturale

Susține și tu un stil de a mânca și de a găti care să aibă în centru aroma, prospețimea și calitatea ingredientelor locale. Consumă mai des produse care provin din bucătăria producătorilor din județul nostru pentru a susține atât economia locală, cât și bunăstarea ta!

Având în vedere potențialele beneficii pentru sănătate ale unei diete bazate pe produse proaspete, atent procesate și cu indici de calitate superiori, cu cât consumi aceste alimente mai des, cu atât e posibil să ai la dispoziție mai mult timp pentru a te bucura de ele.

Specialitățile locale din categoria lactate, cum sunt cașcavalul clasic, brânza frământată, untul, smântâna, cașcavalul afumat și mozzarella,  produse la fabrica “Gabriella” din Miercurea Nirajului, au cucerit piața într-un mod cât se poate de sănătos.

Avem mulţi producători locali, cum este și cazul acestei unități, care se străduiește să ţină piept concurenţei şi fabrică produse 100% naturale. Cei care lucrează în această fabrică, dar și restul producătorilor locali, fac parte dintr-un viitor alimentar mai sigur. Ne-am dori ca prin promovarea produselor locale, să reuşim să-i convingem pe mureşeni că, deşi micile ferme tind să rămână în urma celor industriale, când vine vorba de producţie, ele ar trebui să asigure mai multă hrană populaţiei, deci trebuie sprijinite. Cerem diversitate şi calitate, dar cheltuim mai mult pe produse procesate şi semiprocesate, la preţuri mici, uitând de amprentele ecologice şi de calităţile nutritive, extrem de importante şi benefice pentru organismul nostru.

Csizmadia György, proprietarul unității Produse lactate “Gabriella” afirmă că tot ceea ce procesează din laptele proaspăt de vacă este biologic, fără adaosuri sau conservanți. A semnat contracte cu marile reţele de magazine, dar și-a păstrat și marca proprie pe produsele distribuite, astfel că puteți găsi în marile magazine din România, produse fabricate în Miercurea Nirajului, sortimentele Penteleu, Dalia, Rucăr, lângă care apare și sigla Gabriella, dar și produse exclusiv cu sigla Gabriella: “Magazin propriu nu avem. Vindem în orășel la noi în câteva magazine mici. Produsele noastre se găsesc și în Târgu-Mureș în magazinele Tordai, Petry, Fazakas, Dosa, Merkur, Metro, Selgros și Auchan. Oferta de produse include, pe lângă cașcavalul clasic, brânză frământată, unt, smântână, cașcaval afumat, mozzarella. Vindem cașcaval împletit și afumat cu boia, piper, usturoi, sub denumirea Gabriella. Avem contracte cu supermarketurile, livrăm în toată țara, la Metro, Selgros, Cora, Auchan, de la Constanța la Baia Mare și de la Drobeta -Turnu Severin până în Iași. Suntem în toate supermarketurile de renume”, spune cu mândrie Csizmadia György.

La fel de importante pentru misiunea acestei mișcări sunt și conservarea specialităților regionale, cultivarea plantelor locale și redescoperirea tehnicilor de producere a hranei din zona noastră.

Contact:

SC Agrotranscom-Ex SRL

Miercurea Nirajului, Strada Santandrei nr. 25

Telefon: 0265-576.837, 0265-576.337

agrotranscomex@lorinfo.ro

www.cascavalgabriella.ro

A consemnat Denisa MORAR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE