Share

Home / Administratie / Curăţenia de primăvară continuă la Târgu-Mureş

Curăţenia de primăvară continuă la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş continuă campania “Curăţenia generală de primăvară”, care constă în transportul grămezilor de deşeuri depozitate.

Potrivit site-ului instituţiei, www.tirgumures.ro, programarea străzilor pentru săptămâna 10 – 14 aprilie este următoarea:

Marţi, 10 aprilie: Ciucaş, Ceahlău, Lămăiţei, C. Dobrogeanu Gherea, Szechenyi Istvan, Îngustă;

Miercuri, 11 aprilie: Dâmbul Pietros, Cucului, Turnu Roşu, Slatina, Deva, Cireşului, Piatra de Moară, Urcuşului;

Joi, 12 aprilie: Bulevardul 1848 – ambele sensuri;

Vineri, 13 aprilie: Gheorghe Doja de la Mureş Mall până la Gara CFR – ambele sensuri, Piaţa Gării, Lăpuşna, Foişor, Liviu Rebreanu, Aiudului, Făgăraşului;

Sâmbătă, 14 aprilie: Borzeşti, Călimanului, Bradului, Vulcan, Papiu Ilarian.

„Rugăm proprietarii gospodăriilor individuale şi asociaţiile de proprietari să-şi cureţe imobilele, terenurile şi spaţiile verzi aferente pe care le deţin. Totodată, să depună deşeurile rezultate la marginea trotuarelor – sub formă de grămezi, excepţie făcând deşeurile rezultate din lucrări de construcţii/demolări – în locuri accesibile pentru utilajele de transport, cu o zi înainte de programul comunicat. Crengile rezultate din toaletări se depozitează separat, în caz contrar acestea nu vor fi transportate de către echipe. Deşeurile vor fi transportate de către echipele de lucru în ziua în care este programată strada respectivă. Nu se vor mai ridica deşeurile depozitate după data prestabilită fiecarei străzi decât

pe baza de comandă la operatorul de salubritate – SC Salubriserv SA, iar asociaţiile de proprietari vor fi sanctionate. În situaţii excepţionale – condiţii meteo, nerespectarea programului din motive obiective, etc. – programul poate fi modificat”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

OFICIAL. Cine va candida din partea PNL la Primăria Luduș

Biroul de presă al PNL Mureș au anunțat joi, 27 februarie, pe pagina de Facebook …

Share
Share