Premiul Guga-Bioeel 2018 Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 341 Vizualizări

Premiul Guga-Bioeel 2018

Miercuri, 4 aprilie 2018, la finalul premierei spectacolului „Ivanov”, a fost acordat Premiul Guga-Bioeel 2018 pentru cel mai apreciat actor al anului, la Compania „Liviu Rebreanu”.

Astfel, premiul i-a revenit actorului Dan Rădulescu, căruia i s-a înmânat un trofeu realizat de artistul Gyarmathy János și un premiu în bani în valoare de 1000 de euro oferit de către firma BIOEEL reprezentată de domnul Albert Attila, se anunță în cadrul unui comunicat de presă emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu”.

În stagiunea actuală îl puteți vedea pe actorul Dan Rădulescu în următoarele spectacole: „Ivanov” de A.P. Cehov în regia lui Claudiu Goga, „Tatăl meu, preotul” de Gabriel Sandu în regia Letei Popescu, „Capu’ de bizon” de David Mamet în regia lui Theodor-Cristian Popescu, „Bulgakov 17” (după „Maestrul și Margareta” de Mihail Bulgakov) în regia lui Bocsárdi László, „Supernove” de Alexandra Pâzgu în regia lui Radu Nica, „O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie” după I.L. Caragiale în regia lui Gavril Cadariu, „Soț de vânzare” de Mihail Zadornov în regia lui Csaba Varga, „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian în regia lui Erwin Șimșensohn, „Portughezul” de Zoltán Egressy în regia lui Kincses Elemér, „Școala nevestelor” de Molière în regia lui Cristi Juncu și „Cloaca” de Maria Goos în regia lui Theodor-Cristian Popescu.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE