Home / Sanatate / Remus Şipoş, vicepreşedinte al Societății Naționale de Medicina Familiei

Remus Şipoş, vicepreşedinte al Societății Naționale de Medicina Familiei

Membrii delegați ai tuturor asociațiilor membre ale Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF) și-au ales, în data de 31 martie, o nouă conducere.
După opt ani de mandat, dr. Rodica Tănăsescu a predat ștafeta mai tânărului său coleg, dr. Dina Mergeani, medic primar de Medicină de familie, medic formator MF și reprezentant al Asociației “Tomis” din Constanța. În echipa de conducere a SNMF, au mai fost aleși vicepreședinți și secretari membri ai organizațiilor medicilor de familie din București-Ilfov, Iași, Dolj, Brașov şi Mureş – în persoana dr. Remus Şipoş, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Mureş.
„Proiectele dezvoltate de către Societatea Națională de Medicina Familiei până în prezent au făcut ca specialitatea noastră să crească atât în percepția publică cât și în rândul celorlalte specialități. Parteneriatele cu alte Societăți profesionale, eforturile depuse în ultimii ani, au adus Societății Naționale de Medicina Familiei recunoaștere națională și internațională, devenind unul dintre interlocutorii respectați în relația cu autoritățile dar și cu publicul larg. Efortul depus în acest sens de conducerea de până acum a fost omagiat de către colegii prezenți. Cu siguranță aceste acțiuni vor fi continuate, iar Societatea Națională de Medicina Familiei asigură partenerii și colegii că vor găsi în continuare sprijin în noi. Cu toate acestea, există și proiecte noi care așteaptă să fie demarate. Votul actual a evidențiat că se dorește o dinamică nouă a Societății Naționale de Medicina Familiei, orientată spre promovarea și dezvoltarea asociațiilor locale și arată deschidere către membrii mai tineri din societate. Se dorește o nouă strategie în sprijinul tuturor medicilor de familie, atragerea de proiecte noi către Societatea Naționale de Medicina Familiei și, în același timp, dezvoltarea specialității noastre pe plan profesional”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Societății Naționale de Medicina Familiei.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sângeorgiu de Mureș, o comună unde merită să trăiești

Vegheată de Dealul Pițigoiului, grănițuită de râul Mureș, dăruită cu ape minerale clorurate, sodice, iodurate, …