Home / Cultură / Calendarul manifestărilor cultural-artistice, aprobat la Sighişoara

Calendarul manifestărilor cultural-artistice, aprobat la Sighişoara

În ședința ordinară  a Consiliului Local Sighişoara din data de 29 martie, a fost supus spre aprobare Calendarul manifestărilor cultural-artistice, sociale și educative pe care Primaria municipiului Sighișoara le va organiza în anul 2018.

Astfel, pe lângă manifestările tradiționale – Zilele Sighișoarei, Sighișoara Medievală, Festivalul Fanfarelor, în acest an agenda culturală se îmbogățește cu două evenimente și anume, în luna iunie se va organiza o Caravană a Filmului Românesc și Sighișoara Folk.

„De asemenea, în acest an vom organiza și câteva manifestări pentru aniversarea Centenarului României și a Primului Război Mondial, dintre care amintesc Simpozionul ”100 de ani de la unirea Basarabiei cu România”, Expoziția temporară dedicată Marii Uniri, ”100 de ani de la intrarea Armatei Române în Sighișoara” și Ziua Națională a României.

Pentru unele manifestări cultural-artistice organizate pentru aniversarea Centenarului României și a Primului Război Mondial, cât și pentru realizarea unor monumente de for public în municipiul Sighișoara, în cursul săptămânii trecute am transmis cereri de finanțare la Ministerul Culturii și Identității Naționale”, a precizat Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Ana Sfrijan Penciu: ”Cheia unei note mari este motivaţia”

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a șefilor de promoție ai …