Home / Administratie / Abateri de la normele privind salubritatea în Târgu-Mureş

Abateri de la normele privind salubritatea în Târgu-Mureş

Distribuie

Lucrătorii Compartimentului Protecția Mediului – Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş, au soluționat, în perioada 12-26 martie, două sesizări primite din partea unor persoane fizice și juridice cu privire la nerespectarea obligației de a asigura buna gospodărire a imobilelor, precum și a celei referitoare la condițiile de depozitare și colectare a deșeurilor menajere, impuse de Hotărârea Consiliului Local nr. 20/2008 – modificată, și au efectuat controale cu aceeași tematică la 15 agenți economici.
„Verificările executate s-au soldat cu aplicarea a trei sancțiuni contravenționale comercianților care nu dețineau un contract cu firma de salubrizare abilitată, precum și cu sancționarea unei persoane care a fost surprinsă arzând deșeuri provenite din efectuarea curățeniei în curtea gospodăriei proprii. Rugăm pe această cale concetățenii să respecte programul „Curățeniei generale de primăvară 2018”, așa cum este comunicat prin intermediul presei de către Primăria municipiului Târgu-Mureș, pentru a se evita depozitările nelegale de deșeuri care aduc un vădit prejudiciu esteticii orașului”, se menţionează într-un comunicat de presă remis de conducere Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.