Home / Cultură / „Aşa-i jocu’ pe la noi”, festival în Sâncraiu de Mureş

„Aşa-i jocu’ pe la noi”, festival în Sâncraiu de Mureş

Distribuie

Asociaţia Coregrafilor şi Ansamblurilor Folclorice Mureş şi Primăria comunei Sâncraiu de Mureş organizează duminică, 22 aprilie, de la ora 17.00, Festivalul Folcloric „Aşa-i jocu’ pe la noi”, eveniment care în acest an bifează cea de-a VII-a ediţie.

Potrivit organizatorilor, festivalul va avea loc în incinta Casei de Cultură din Sâncraiu de Mureş, iar formaţiile invitate sunt: „Vadrozsa” Sâncraiu de Mureş, „Coroniţa” Solovăstru”, „Takacs Mihaly” Voivodeni, „Spice Mureşene” Târgu-Mureş, „Mugurelul” Sâncraiu de Mureş, „Junii Petrileni” Petroşani, „Balada Junior” Bistriţa.

Pe lista invitaţilor se află şi soliştii vocali Narcisa, Teodor şi Reodora Ţogorean, Raluca Nistor, Anca Manoilă, Miruna Ionela Cigmăian şi Radu moldovan, precum şi Ansamblul Folcloric „Sborenka” din Varna (Bulgaria).

Intrarea este liberă.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureș, pe locul IV la numărul de spectatori

Distribuie Echipa de baschet masculin din cadrul CSM Târgu Mureș a terminat sezonul regulat şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.