Primăria municipiului Târgu-Mureş angajează Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 602 Vizualizări

Primăria municipiului Târgu-Mureş angajează

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuție de referent clasa III grad profesional superior la Compartimentul investiții construcții civile din cadrul Direcției Tehnice.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 10 mai 2018 ora 10.00 –  proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49, alineatul 1, din Hotărârea Guvernului României nr. 761/2017.

Bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului  se afişează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Piața Victoriei nr. 3, camera 85, telefon 0265-268.330, interior 110, e-mail: vita.ibolya@tirgumures.ro, persoana de contact Vita Ibolya, consilier.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE