Home / Administratie / Primăria municipiului Târgu-Mureş angajează

Primăria municipiului Târgu-Mureş angajează

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuție de referent clasa III grad profesional superior la Compartimentul investiții construcții civile din cadrul Direcției Tehnice.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 10 mai 2018 ora 10.00 –  proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49, alineatul 1, din Hotărârea Guvernului României nr. 761/2017.

Bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului  se afişează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Piața Victoriei nr. 3, camera 85, telefon 0265-268.330, interior 110, e-mail: vita.ibolya@tirgumures.ro, persoana de contact Vita Ibolya, consilier.

(Redacţia)

Citeste si:  Strângere de semnături pentru înjumătățirea taxei de salubritate din Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Stație de carburanți nouă în județul Mureș

Conducerea societății OVM Oil SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …