Home / Cultură / „Reghinactorii”, sau cum să aduci teatrul în intimitatea spectatorului

„Reghinactorii”, sau cum să aduci teatrul în intimitatea spectatorului

Distribuie

Marian Vultur, Cristina Iușan, Alexandra Moldovan, Paul Predușel, Radu Anastas, Luchian Pantea, Măriuca Ignat, Sebastian Tătar, Bianca Tămășan și Simon K. Attila, echipa „Reghinactorii” își vor prezenta proiectul timp de două zile, 12 și 13 aprilie, în patru locații din Reghin, prilej cu care  invită publicul reghinean să participe la  o experiență teatrală de excepție. „Proiectul nostru îndrăznește să aducă teatrul în intimitatea spectatorului, purtându-l într-o călătorie chiar din ușa blocului. „Reghinactorii”  vor prezenta piesa ”Dragoste triunghiulară” după o idee din ”Câinele grădinarului”, de Lope de Vega. Locațiile sunt următoarele: Cartierul  Rodnei, la terenul de joacă, lângă fosta centrală (ora 11) și Parcul Tineretului , în zona fântânei arteziene (ora 17), în ziua de joi, 12 aprilie, respectiv Cartierul Unirii, la blocul 12 (ora 11) și Cartierul Libertății, în parcul de pe Canalul Morii (ora 17) în ziua de vineri, 13 aprilie”, a precizat Luchian Pantea, actor al Teatrului Național din Târgu-Mureș, coordonatorul proiectului „Reghinactorii”

Povestea din spatele piesei ”Dragoste triunghiulară”

Un secretar, stapâna lui și o servitoare. Simplu, nu ? Nu și când vine vorba de iubire. Mai ales de un triunghi amoros! Visele de mărire îl fac pe Teodoro, secretarul, să o lase pe servitoarea pe care o tot curtează, Marcela, pentru dragostea stapânei lui, Diana. Însă…drumul dragostei este complicat, iar Teodoro nu l-ar putea parcurge fără ajutorul valetului său, Tristan. Povestea se întortocheaza mai mult când apar Anarda și Fabio, alți servitori, care nu sunt de acord cu acțiunile secretarului.

Proiectul „Reghinactorii” este finanțat  prin intermediul programului Abonament pentru comunitate derulat de Fondul Comunitar Reghin.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.