Home / Social / Sovata: centrul lumii pentru 3 zile

Sovata: centrul lumii pentru 3 zile

În perioada 9-12 aprilie se organizează adunarea internațională a directorilor Outward Bound în Sovata. Vor fi discutate strategiile de viitor, urmând ca în perioada 12-14 aprilie să se continue dezbaterile comitetului operațional și al consiliului directoral organizației Outward Bound International.

Outward Bound este o organizaţie non-profit, specializată în activităţi outdoor (educaţie şi recreere), care a fost înfiinţată în anul 1993 ca membră independentă a organizaţiei mondiale Outward Bound International.

Printre cei prezenți se numără liderii organizației din 25 de țări: Hong Kong, Vietnam, Canada, Belgia, Taiwan, Malaezia, Slovacia, Cehia, SUA, UK, Germania, Japonia, Australia, Singapore, Finlanda, Brazilia etc.

Pentru a încheia întrunirea într-un mod eco, în data de 11 aprilie, începând cu orele 18:00, cei 25 de lideri vor planta 25 de puieți în curtea Centrului Internațional de Tineret Outward Bound. (Sovata, str. 1 Mai)

Elena POLEARUȘ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poliţiştii mureşeni efectuează perchiziţii într-un dosar de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 100.000 de lei

Astăzi, poliţiştii din Mureș efectuează 7 percheziții, în județul Mureș, într-un dosar penal de evaziune …