Dezbatere publică la Sighişoara, despre fondul locativ Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Dezbatere publică la Sighişoara, despre fondul locativ

Primăria municipiului Sighișoara invită pe toți cei interesați la întâlnirea de dezbatere publică privind următorul proiect de act normativ ce va fi supus spre aprobarea Consiliului Local Sighișoara în ședința ordinară din data de 26 aprilie: ”Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de oportunitate privind modalitate de delegare a serviciului public de administrare a fondului locativ și spații cu altă destinație decât locuință aflate în domeniul privat al Municipiului Sighișoara și în domeniul privat al statului și a documențației de delegare a gestiunii serviciului public de administrare a fonsului locativ și spații cu altă destinație decât locuință aflate ân domeniul privat al Municipiul Sighișoara și în domeniul privat al statului”.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 17 aprilie, ora 16.00, în Sala de ședințe a Municipiului Sighișoara din Piața Muzeului, nr. 7.

Ordinea de zi a dezbaterii publice este următoarea: Deschiderea dezbaterii publice, Prezentarea succintă a proiectului de hotărâre supus dezbaterii publice, Prezentarea verbală a propunerilor privind modificarea proiectului hotărâre supus dezbaterii publice de către participanți, Închiderea dezbaterii publice.

„Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziție cinci minute pentru prezentare. Aceste persoane sunt rugate să se înregistreze la sediul instituției, strada Muzeului, nr. 7, camera12, persoana de contact Nyaradi Isabella Maria, la telefon 0265-771.280, interior 103 sau prin e-mail, la adresa: primaria@sighisoara.org.ro”, a precizat Ovidiu Mălăncrăveam, primarul municipiului Târgu-Mureş.

La dezbaterea publică sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai mass-media. Documentația aferentă a proiectului de hotărâre include:Raport de specialitate, Referat de aprobare, Proiect de hotărâre, Anexa nr. 1, 2, 3 și 4

Documentația poate fi consultată: pe portalul Municipiului Sighișoara www.sighisoara.org.ro/ Transparență decizională/ Legea nr. 52/2003, la avizierul instituției, Piața Muzeului nr. 17, Sighișoara.

„Menționăm faptul că, propunerile, sugestiile, opiniile scrise, cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus consultării publice se pot depune până la data de 17 aprilie 2018 ca mesaj în format electronic la adresa de e-mail primaria@sighisoara.org.ro , prin poștă, la adresa Sighișoara, strada Muzeului nr. 7, la Registratura instituției din strada Muzeului nr. 7. Materialele transmise vor purta mențiunea ”Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de oportunitate privind modalitate de delegare a serviciului public de administrare a fondului locativ și spații cu altă destinație decât locuință aflate în domeniul privat al Municipiului Sighișoara și în domeniul privat al statului și a documențației de delegare a gestiunii serviciului public de administrare a fonsului locativ și spații cu altă destinație decât locuință aflate în domeniul privat al Municipiul Sighișoara și în domeniul privat al statului”, a menţionat primarul municipiului Sighişoara.

Propunerile trimise vor fi publicate pe pagina de internet a Municipiului Sighișoara www.sighisoara.org.ro.Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul instituției, strada Muzeului nr. 7, camera 12, sau la numărul de telefon 0265-7712.80, interior 103.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE