Share

Home / Social / Se caută culegători de ardei pentru Olanda!

Se caută culegători de ardei pentru Olanda!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 10  locuri de muncă vacante în Olanda ca culegător de ardei.

Potrivit informaţiilor furnizate de Gheorghe Ştef, director executiv al AJOFM Mureş, angajatorul este firma Flexible Human Services BV din localitatea Noordwijkerhout, iar activitatea se va desfăşura într-o pepinieră modernă, cu o activitate de 38-45 ore/săptămână.

„Angajatorul oferă  9,59 euro brut/oră şi solicită ca aplicanţii să aibă peste 22 de ani şi să cunoască limba engleză. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să depună un CV model Europass completat în limba engleză, la adresa de e-mail: recruitment@fhs.jobs şi pentru monitorizare la adresa  simona.palcu@dj.anofm.ro”, a precizat directorul executiv al AJOFM Mureş.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro.

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247, interior 109.

Data limită de înscriere este 26 mai 2018.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cetățeni străini depistați cu ședere ilegală în Mureș

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Mureș au desfășurat, miercuri, …

Share
Share