Se caută culegători de ardei pentru Olanda! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 398 Vizualizări

Se caută culegători de ardei pentru Olanda!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 10  locuri de muncă vacante în Olanda ca culegător de ardei.

Potrivit informaţiilor furnizate de Gheorghe Ştef, director executiv al AJOFM Mureş, angajatorul este firma Flexible Human Services BV din localitatea Noordwijkerhout, iar activitatea se va desfăşura într-o pepinieră modernă, cu o activitate de 38-45 ore/săptămână.

„Angajatorul oferă  9,59 euro brut/oră şi solicită ca aplicanţii să aibă peste 22 de ani şi să cunoască limba engleză. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să depună un CV model Europass completat în limba engleză, la adresa de e-mail: recruitment@fhs.jobs şi pentru monitorizare la adresa  simona.palcu@dj.anofm.ro”, a precizat directorul executiv al AJOFM Mureş.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro.

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247, interior 109.

Data limită de înscriere este 26 mai 2018.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE