Share

Home / Orașe / FOTO, VIDEO: Mișcare, sport și sănătate la Fitness Festival Reghin

FOTO, VIDEO: Mișcare, sport și sănătate la Fitness Festival Reghin

Sala de Sport din Parcul Tineretului din Reghin s-a umplut ded iubitori ai mișcării,  vineri, 13 aprilie, cu prilejul evenimentului „Fitness Festival”, proiect inițiat de Gabriel Toncean în colaborare cu  Federația Română de Culturism și Fitness.

„Este un eveniment de amploare pentru ceea ce înseamnă municipiul Reghin , pentru ceea ce înseamnă România deoarece acest proiect vreau să-l dezvolt în întreaga țară. Nu este un proiect doar pentru municipiul Reghin. M-am gândit la acest tip de festival pentru că este momentul să încurajăm lumea să facă sport, e momentul să îndreptăm copii către un stil de viață sănătos, sau de ce nu, cei mici să-și aducă părinții și bunicii să facă sport, care la rândul lor nu au avut parte de o  educație sportivă. Mă bucur că foarte multă lume este prezentă, de la cei mai mic la cei mai mari, chiar și cei trecuți cu bine de prima tinerețe. Lucrez la acest proiect de circa doi ani de zile, scopul fiind acela de a aduce lumea către sport . Îmi doresc acest lucru prin acest festival. Și eu la rândul meu fac sport de la vârsta de trei ani, practic de 40 de ani sunt implicat în ce privește sportul, am crescut într-o familie de sportivi, și doresc să las ceva în urma mea. Aceste lucruri cu siguranță vor rămâne, nu se vor numi Gabi Toncean  și se vor numi „Fitness Festival”, a precizat prof. Gabriel Toncean, președintele Federația Română de Culturism și Fitness.

Oaspeții speciali ai festivalului au fost Roxana Ciuhulescu, MC-ul festivalului alături de Gusti Moldovan, instructor Fitness Extrem, Virgil Rus, instructor New Art of Body Gym, Dani Oroian, instructor Fight Club, Laura Bucur, instructor Zumba, Alin Pop, instructor Zumba și Andra Marian cu un moment demonstrativ de  dans modern pentru copii.„La Ediția de la Reghin a festivalului am avut oaspeți un colectiv de antrenori, cei mai buni la momentul de față din județ din punctul meu de vedere . Fiecare instructor invitat a avut la dispoziție 10 minute pentru a aduce celor prezenți o stare de bine și de mulțumire prin intermediul mișcării”, a precizat Gabriel Toncean.

Vizite în școlile din Reghin

„Fitness Festival Reghin” a fost precedat de o vizită la școlile reghinene, prilej cu care antrenorii prezenți în cadrul festivalului le-au explicat elevilor despre importanța mișcării și a sportului.

„În cursul dimineții de vineri am avut un program foarte încărcat, am vizitat școlile din municipiul Reghin , liceele„Petru Maior”, „Lucian Blaga” și Gimnaziul „Alexandru Ceușianu” unde am avut o interacțiune foarte amplă cu copiii. Am dezvoltat împreună cuvântul sport, l-am pus în practică, fiind însoțit de șapte antrenori, plus Roxana Ciuhululescu, care a fost și MC-ul festivalului”, a subliniat Gabriel Toncean.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Şoferiţă fără permis la Reghin

Polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au oprit în trafic duminică, 17 martie, în jurul …

Share
Share