Share

Home / Business / Dă-ți startul afacerii cu asociația Exino

Dă-ți startul afacerii cu asociația Exino

Se fac în continuare înscrierile pentru grupa de studiu din luna mai, pentru a intra în cursa pentru cei 40.000 eur nerambursabili pentru începerea unei afaceri.

Proiectul se adresează persoanelor care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru și au o idee de afaceri non-agricole în mediul urban.

Înscrierile se pot face pe site-ul www.exino.ro, unde găsiți și toate criteriile de eligibilitate explicate pe larg. Selectarea persoanelor înscrise se va face pe baza modelului primul venit – primul servit. După completarea celor 408 de locuri, va avea loc o perioadă de școlarizare antreprenorială din luna martie până în luna octombrie a acestui an, un total de 40 de ore cumulate. La sfârșitul acestei perioade, vor avea loc înscrierile în concurs a planurilor de afaceri pentru câștigarea celor 90 de subvenții de până la 40.000 euro (se pot acorda până la nouă subvenții persoanelor care nu au participat la aceste cursuri), după care persoanele selectate vor trece prin şase luni de mentorat înainte de primirea subvenției.

Elena POLEARUȘ

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fermă de scroafe de 375 de capete, în pregătire într-o comună mureşeană

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că …

Share
Share