Dă-ți startul afacerii cu asociația Exino Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 221 Vizualizări

Dă-ți startul afacerii cu asociația Exino

Se fac în continuare înscrierile pentru grupa de studiu din luna mai, pentru a intra în cursa pentru cei 40.000 eur nerambursabili pentru începerea unei afaceri.

Proiectul se adresează persoanelor care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru și au o idee de afaceri non-agricole în mediul urban.

Înscrierile se pot face pe site-ul www.exino.ro, unde găsiți și toate criteriile de eligibilitate explicate pe larg. Selectarea persoanelor înscrise se va face pe baza modelului primul venit – primul servit. După completarea celor 408 de locuri, va avea loc o perioadă de școlarizare antreprenorială din luna martie până în luna octombrie a acestui an, un total de 40 de ore cumulate. La sfârșitul acestei perioade, vor avea loc înscrierile în concurs a planurilor de afaceri pentru câștigarea celor 90 de subvenții de până la 40.000 euro (se pot acorda până la nouă subvenții persoanelor care nu au participat la aceste cursuri), după care persoanele selectate vor trece prin şase luni de mentorat înainte de primirea subvenției.

Elena POLEARUȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!