Roxana Ciuhulescu, Brand Ambassador  al Federației Române de Culturism și Fitness Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 437 Vizualizări

Roxana Ciuhulescu, Brand Ambassador al Federației Române de Culturism și Fitness

Roxana Ciuhulescu, fostă  prezentatoare a emisiunii PRO Motor de la Pro TV a fost numită oficial Brand Ambassador al Federației Române de Culturism și Fitness în deschiderea Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness 2018 – Etapa Zonală B, desfășurată sâmbătă, 14 aprilie, la Reghin. Diploma care certifică noul statut a fost înmânată de către Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

În ziua de vineri, 13 aprilie, Roxana Ciuhulescu a fost MC-ul „Fitness Festival Reghin”, găzduit de Sala de Sport din Parcul Tineretului, unde s-a bucurat de mișcare, chiar dacă e însărcinată, fapt ce nu a împiedicat-o să se bucure pe ritmuri de zumba alături de participanții la festival.

„Este o surpriză foarte plăcută pentru mine acordarea acestui titlu, fapt ce nu poate decât să mă bucure. Am început seria evenimentelor „Fitness Festival”, prima ediție având loc chiar aici, la Reghin, urmând ca peste două săptămâni să susținem cea de a doua ediție. „Fitness Festival Reghin” a fost un eveniment de succes, fapt pentru care îl felicit pe Gabi Toncean pentru această frumoasă inițiativă, altfel nu s-ar fi strâns peste 400 de oameni în Sala de Sport. A fost un eveniment foarte frumos, cu multe clase, fapt pentru care mulțumim instructorilor prezenți, dar, mai ales, publicului. Știm cu toții că sportul înseamnă sănătate, de aceea, prin toate acțiunile noastre vom milita pentru sport și sănătate. Felicitări sportivilor și succes celor care urcă azi pe scenă”, a spus Roxana Ciuhulescu în deschiderea Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness  de la Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!