„Dublă” a popicarilor juniori la Naționale Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

„Dublă” a popicarilor juniori la Naționale

Echipele de popice juniori ale clubului Electromureș Târgu-Mureș au  reușit să câștige ambele titluri de campioane naționale în acest an, unul foarte prolific pentru această disciplnă în Târgu-Mureș. După Cupa României cucerită recent de echipa de senioare și argintul băieților, a urmat titlul de vicecampioane europene al echipei feminine Electromureș Romgaz, cucerit în urmă cu două săptămâni în Germania. Echipele de tineret U23 ale clubului au venit să completeze aceste rezultate cu un dublu succes, obținut la turneului final al Campionatului Național, disputat pe moderna arenă de popice cu 8 piste a complexului sportiv Gheorgheni din Cluj, locul unde s-au disputat și întrecerile din Cupa României la seniori.

Elevele antrenorilor Orosz István și Seres József au dominat

întrecerea fetelor, câștigând ambele reuniuni ale turneului final. În clasamentul final Electromureș Romgaz a reușit un total general de 6496 popice doborâte (3274 p.d. + 3222 p.d.), cu 7,5 puncte și au fost urmate pe podium la mare distanță de Siderurgica Hunedoara, cu un total de 6160 p.d. și 6 puncte și Conpet Petrolul Ploiești (5991 p.d.-4,5 pct). Cele mai valoroase rezultate au fost obținute pe parcursul întrecerii de Gál Beátrix Timea (593 p.d.), Maria Ciobanu (589 p.d.) și Seres Bernadett (570 p.d.).

Celelalte omponente ale echipei campioane au fost: Fekete Réka, Melisa Ungureanu, Ábrám Monika, Bato Judit Katalin, Szabo Julia Emese, Vita Anita, Suciu Henrietta.

Surpriza băieților a completat bilanțul

 

După două zile de concurs, pe arena care este practic una propice rezultatelor de valoare, și echipa de juniori a clubului târgumureșean a intrat în posesia medaliilor de aur, după o pauză de 18 ani. Echipa antrenorului Seres Jozsef a câștigat la rândul ei ambele runde și cu un total general de 6608 p.d. (3296 p.d.+3312 p.d.) a cucerit titlul de campioană. A fost urmată în clasament de Siderurgica Hunedoara, cu 6443 p.d. (3173 p.d.+3270 p.d.) și de CFR Olimpia ACB Iași (6403 p.d.-3215 p.d.+3188  p.d.). Cele mai bune rezultate din echipa campioană au fost obținute de Fekete Hunor (609 p.d.), Benke Zoltán jr. (594 p.d.) și Szász Tibor Levente (574 p.d.), ceilalți componenți ai echipei fiind Szász Attila Alfred, Kötö Kálmán Dávid, Andrási Dániel Robert, Szilágyi Ervin, Hegyi Rolánd și Iszlai Attila. În cadrul festivității de premiere, efectuate  de vicepreședinte FR Popice Mircea Bălaj și Antal Matilda, vicepreședinte al clubului mureșean, membru în Prezidiul Federal și Remus Antimirescu, antrenor emerit federal, au fost oferite două trofee pentru cele mai bune realizări din concurs. Ambele au ajuns la tinerii popicari mureșeni: Gál Beátrix Timea, cu 593 p.d. la fete și Fekete Hunor, 609 p.d. la băieți.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE