Home / Slider / Voluntarii Hirschmann, biciclişti pentru un scop bun

Voluntarii Hirschmann, biciclişti pentru un scop bun

O echipă alcătuită din 30 de biciclişti a reprezentat compania Hirschmann România la „Critical Mass”, eveniment organizat duminică, 15 aprilie, pe mai multe străzi din municipiul Târgu-Mureş.

„Promovăm sănătatea şi lucrurile bune”

Activitatea este parte a programul de responsabilitate socială al companiei Hirschmann România, proiectul „Critical Mass” având ca scop popularizarea şi conştientizarea beneficiilor pozitive ale mersului pe bicicletă, precum şi susţinerea unor cauze sociale.

Astfel, taxele de participare colectate de organizatori vor fi redirecţionate pentru echiparea Liceului Pedagogic „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş cu biciclete, căşti şi conuri, precum şi pentru achiziţionarea unui dispozitiv de măsurare a traficului bicicliştilor şi pietonilor.

„Le mulţumesc colegilor pentru efortul depus. Pe lângă această activitate, ne-am propus ca peste o săptămână să participăm la o acţiune de ecologizare pe malul râului Mureş”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Sebastian Cândea, Director General Operaţional în cadrul Hirschmann România.

„Activitatea face parte din programul de implicare socială al companiei Hirschmann România. Respectăm tradiţia, şi anul trecut, şi în 2018, şi în viitor ne-am propus să continuăm să participăm la „Critical Mass”. Ne-am propus să pedalăm pentru un scop bun, aşa cum spun şi organizatorii. Mesajul pe care dorim să îl transmitem este că promovăm sănătatea şi lucrurile bune. Anul acesta, din fondurile strânse se vor achiziţiona biciclete pentru Liceul Pedagogic şi un sistem de monitorizare a cicliştilor în municipiul Târgu-Mureş”, a menţionat şi Paul Ilea, Director General Administrativ al companiei Hirschmann România.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Scleroza multiplă – Studiu clinic pe 83 pacienți tratați naturist

În 2009 când am făcut primul studiu pe 33 de pacienți tratați naturist de scleroză …