Amical de popice cu selecționatele Serbiei Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

Amical de popice cu selecționatele Serbiei

Arena de popice Electromureș Romgaz din Târgu-Mureș va găzdui în zilele de sâmbătă și duminică, 21 și 22 aprilie, meciul amical de popice dintre selecționatele României și Serbiei. Întâlnirea care tinde să devină una de tradiție se va disputa la seniori și juniori U23-U18, atât la feminin, cât și la masculin. În ziua de sâmbătă, după deschiderea oficială, care va începe la ora 8,30, de la ora 9.00 se va disputa întrecerea juniorilor, la categoriile U23 și U18, feminin și masculin, după care, de la ora 14,30 vor intra în arenă echipele de seniori, de asemenea la feminin și masculin. Duminică, de la ora 8,00 se vor întrece din nou echipele de Juniori U23, feminin și masculin, iar de la ora 11,40 seniorii (feminin-masculin) vor încheia întrecerea.

Aceste meciuri de pregătire au loc în perspectiva Campionatelor Mondiale care se vor disputa în luna mai, pe noua arenă din cartierul clujean Gheorgheni.

Participare mureșeană numeroasă

Din loturile României, unde selecționeri sunt și cei doi tehnicieni ai clubului târgumureșean, Orosz István (la senioare) și Seres József (la junioare U23), vor face parte și 9 lansatori mureșeni. La senioare au fost convocate sportivele Duka Tilda, Gyéresi Anna, la junioare U23 Maria Ciobanu, Fekete Réka și Seres Bernadett, Boér László la seniori, Fekete Hunor, Szász Tibor Levente și Kötö Kálmán Dávid la juniori U23. Componenții echipelor mureșene de juniori sunt proaspeți campioni ai României, cu ambele echipe, cea de senioare este câștigătoare a Cupei României și vicecampioană europeană (locul secund în Champions League), iar Boér László este medaliat cu bronz la individualele seniorilor din acest an.

La eveniment va fi prezentă și conducerea Federației Române de Popice.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE