Share

Home / Administratie / FOTO: Lucrări de reabilitare la Târgu-Mureş

FOTO: Lucrări de reabilitare la Târgu-Mureş

Echipele de specialişti din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, alături de firmele colaboratoare, execută în aceste zile mai multe lucrări pe raza municipiului Târgu-Mureş, după cum urmează: amenajare parcare şi montare de borduri (strada Cuza Vodă), reparaţii alei (cilindrare, asfaltare şi curăţenie (la Platoul Corneşti), săpătură, balastare, bordurare şi pavare (parcarea de la „Week-end”), montare corpuri de iluminat public (pe străzile Remetea Mică şi Eden), Reprofilare şi pregătire pentru asfaltare (strada C. H. Stoian), frezare (strada Duzilor).

Lucrările fac parte din graficul aprobat de Consiliul Local Municipal şi Primăria municipiului Târgu-Mureş şi se execută cu bani de la bugetul local al oraşului.

„Vrem să oferim târgumureşenilor confortul şi siguranţa pe care fiecare dintre noi ni le dorim; la Târgu-Mureş, acestea există şi sunt puse zilnic în practică prin grija şi competenţa echipelor de specialitate care efectuează diversele lucrări de reabilitare de pe raza oraşului”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bilanțul anului 2019, cutremurător: carnagiu pe drumurile din Mureș!

În decursul anului 2019, pe drumurile din județul Mureș s-au înregistrat 289 de accidente rutiere …

Share
Share