Share

Home / Business / Teren de pe strada Pandurilor, scos la licitaţie pentru un milion de lei!

Teren de pe strada Pandurilor, scos la licitaţie pentru un milion de lei!

Maestro SPRL Filiala București (fosta SMDA Insolvency SPRL), prin Mureș Insolvency SPRL cu sediul în Târgu-Mureş, strada General Gheorghe Avramescu nr. 4, judeţul Mureş, în calitate de administrator judiciar al debitorului Contranscom Benţa SA în reorganizare, valorifică un imobil situat în Târgu-Mureş, strada Pandurilor fără număr, constând din teren în suprafaţă totală de 14.889 metri pătraţi.

Potrivit unui comunicat, preţul de strigare este de 1.130.400 lei plus TVA, iar în cazul în care există mai mulţi ofertanţi se va organiza licitaţie publică, care va avea loc în data de 20 aprilie 2018, ora 13.00, la sediul administratorului judiciar, cu repetabilitate săptămânală, în zilele de vineri, la aceeaşi oră, până la valorificarea bunurilor.

„Pot participa la licitaţie persoanele fizice şi/sau juridice care achită garanţia de participare de 10% din preţul de strigare, caietul de sarcini şi taxa de participare la licitaţie cu 24 de ore anterior organizării licitaţiei. Cei interesați pot obține informaţii suplimentare de la adiministratorul judiciar la telefon 0265-269.700, 0745-146.096, sau debitor la telefon 0745-624.214”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Satul românesc, omagiat la Zilele Sărmășene

Cea de-a 17-a ediție a Zilelor Sărmășene, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Sărmașu, …

Share
Share