„fillME in Reghin”, opt filme de văzut la Reghin Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 480 Vizualizări

„fillME in Reghin”, opt filme de văzut la Reghin

După ce „Reghinactorii” și-au pus în practică la Reghin  proiectul finanțat prin intermediul  Fondului Comunitar Reghin prin programul Abonament pentru Comunitate, un al doilea proiect va prinde viață în perioada 10-31 mai, „fillME in Reghin”, inițiat de Asociația K’ARTE.

„Complementar proiectului în aer liber de la Pădurea rotundă unde prezentăm în fiecare an, în luna august, câteva dintre cele mai importante filme de festival din ultimii ani, „fillME in Reghin” propune o experiență cinematografică diferită, într-o sală de spectacole (sala mare a Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară”) și cu o ofertă de film mai popular. Inspirat de expresia „fill me in” („pune-mă la curent”) seria de proiecții de la Reghin își propune, simplu, reconectarea publicului reghinean cu reflexul și plăcerea de a merge la un film bun.  Reghinenii pot  alege între comedii care au depășit recorduri de box office, drame emoționante, un documentar inteligent, filme de aventuri sau un thriller și mizăm pe faptul că nu vor alege să stea în casă”, afirmă Eliodor Moldovan, președintele Asociației K’ARTE.

Proiecțiile vor avea loc în fiecare zi de joi, în perioada  10-31 mai 2018, la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” (Str. Spitalului nr.11), intrarea fiind  liberă!

10 mai
18:00 – Perfetti sconosciuti / Complet străini (Comedie, Italia, 2017) )
20:00 – The Zookeeper’s Wife / Azyl (Dramă, SUA, 2017)

17 mai
18:00 – Bikes vs Cars (Documentar civic / ecologic, Suedia, 2015)
20:00 – The Hunt / Vînătoarea (Dramă psihologică, Danemarca, 2012)

24 mai
18:00 – Tura divină / Isteni Mûszak (Comedie neagră, Ungaria, 2013)
20:00 – Kon-Tiki (Aventuri / biografic, Norvegia, 2012)

31 mai
18:00 – Două lozuri (Comedie, România, 2016)
20:00 – Câini (Dramă / Thriller, România, 2016)

Proiectul „fillME in Reghin” este inițiat  Asociația K’ARTE,  facilitat de Fondul Comunitar Reghin prin programul Abonament pentru Comunitate, cu sprijinul Mobila Dalin, Grafis Art, Asociatia AMPHION, Primăria Municipiului Reghin / Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”.
Parteneri evenimentului sunt  Institutul Polonez, Institutul Balassi, Ambasada Regală a Norvegiei la București, Ambasada Suediei la București, ActorieDeFilm.ro, RoImage, Transilvania Film și Independenta Film.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE