Share

Home / Cultură / Lecție muzicală despre Händel și Vivaldi, la Filarmonică

Lecție muzicală despre Händel și Vivaldi, la Filarmonică

Pentru elevii mureșeni, și nu numai, Filarmonica de Stat Târgu-Mureș revine cu o nouă serie de concerte lecție și educative, tema aleasă pentru ziua de vineri, 27 aprilie  fiind una extrem  interesantă și atractivă, „Doi reprezentanți de excepție ai barocului muzical: Händel și Vivaldi”.

„Sub bagheta dirijorului Remus Grama va fi interpretată Suita pentru trompetă și orchestră în Re major de G. F. Händel avându-l solist pe Puja Barna Attila, apoi Concertul pentru două violoncele și orchestră în sol minor de A. Vivaldi, unde soliștii sunt Vilhelem András și Sviatoslav Perepelytsia. Prezentatoarele celor patru   concerte programate de la orele 12 și 17, cu prezentare în limba română,  respectiv  ora 13 și 18 în limba maghiară  sunt sunt distinsele profesoare de la Liceul Vocațional de Artă din orașul nostru, doamnele Carla Gliga și Fülöp Klára”, a precizat Vasile Cazan, dirijor, managerul Filarmonicii de Stat Târgu-Mureș.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Arta ca punte. Trecut, Prezent și Viitor în viziunea lui Ilarie Gh. Opriș

„Ai venit să pictezi?” Spui că din păcate nu, dar inspirând adânc din atmosfera jovială, …

Share
Share