Home / Slider / Popicarii „tricolori”, depășiți în amicalul cu Serbia

Popicarii „tricolori”, depășiți în amicalul cu Serbia

Distribuie

Multipla întâlnire amicală de popice disputată pe arena Electromureș Romgaz din Târgu-Mureș dintre reprezentativele României și Serbiei a fost câștigată de echipele Serbiei, care s-a impus în toate cele șase dueluri. Aflate înaintea Campionatului Mondial care se va disputa în luna mai pe arena din Cluj-Napoca, cele patru reprezentative de la juniori U23 și seniori au efectuat un ultim test pe arena mureșeană, plus câte un junior U18. Pe cele șase piste ale arenei au intrat mai întâi echipele de junioare U23. Cu trei componente ale echipei campioane ale României de la Electromureș Romgaz, „tricolotrele” au câștigat patru din cele șase întâlniri directe, dar la numărul de manșe a fost 12-12, sârboaicele obținând cele două puncte și victoria datorită numărului mai mare de popice doborâte la totalul general al echipei. Acesta a fost 3248-3224 și cu cele 24 de „bețe” oasptele au obținut victoria.

Pentru România au obținut puncte de meci Seres Bernadett (539 p.d), Gál Beátrix Timea (542) și Fekete Réka (542), ambele de la echipa mureșeană, alături de rapidista Georgiana Vișan (563), în timp ce mureșeanca Maria Ciobanu (533) a cedat punctul. De la oaspete cel mai valoros rezultat l-a reușit Cikos Olivera, cu 554 p.d., dar echipa s-a dovedit mai omogenă, câștigând întâlnirea chiar cu patru componente învinse. Junioarele și-au luat revanșa în ziua a doua, dar rezultatul care rămâne înregistrat la palmares rămâne cel din prima zi.

Pe piste au urmat juniorii de la aceeași categorie, unde Electromureș Târgu-Mureș a fost reprezentată de sportivii Kötö Dávid și Fekete Hunor. Primul a obținut punctul pentru echipa sa, cu un valoros 595 p.d., împreună cu Vasile Maxim, care a obținut la doilea punct pentru România, cu același rezultat. Fekete a cedat două manșe, a încheiat la egalitate una și a câștigat una, dar cu 550 p.d a fost depășit de adversar. Rezultatul general a fost 3419-3443, cu 8,5-15,5 la manșe.

 

Nici seniorii n-au făcut față

După confruntările juniorilor, tot cu două componente de la Electromureș Romgaz în lot, România a cedat și la senioare, scor 2-4 la întâlniri directe, 10-14 la manșe și 3340-3444 la totalul popicelor. Punctele pentru România au fost obținute de către Nina Răileanu și mureșeanca Gyéresi Anna, cu cu 565, respectiv 568. A doua mureșeancă din lot, Duka Tilda, la fel ca și prahoveanca Luminița Dogaru, ambele cu 576 p.d., au avut cele mai mari rezultate pentru România, dar adversare directe au reușit rezultate superioare. Sârboaicele s-au aflat cu trei jucătoare aproape de granița celor 600 de „bețe”, dar au câștigat întâlnirea tot datorită omogenității lotului.

Ziua partidelor „oficiale” a fost încheiată de băieții seniori. Aceștia au obținut un singur punct, prin fostul campion mondial la individual, clujeanul Petruț Mihălcioiu, cu un rezultat de 605 p.d., deși cu doar două manșe câștigate. Ion Cercel a reușit cel mai valoros rezultat al echipei, cu 609 p.d. și tot două manșe, dar adversarul direct, Milan Jovetic a reușit cel mai mare rezultat al partidei, cu 632, alți doi coechipieri reușind cu doar un popic și două mai puțin. Rezultatul final a fost 3638-3408 și 17-7 la manșe în favoarea oaspeților. Componentul echipei Electromureș Boér László, medaliat cu bronz la ultima ediție a Naționalelor a doborât 542 de popici și a avut adversar al doilea performer al zilei, Radovan Vlajkov, cu 631 p.d.

Întâlnirea a fost completată de „duelul rezervelor”, alături de evoluțiile a câte unui junior sub 18 ani, feminin și masculin. La fete Noemi Budoi a încheiat la egalitate de popici și manșe cu adversara, care a câștigat datorită rezultatelor superioare la „izolate”. La băieți reprezentantul României a fost mreșeanul Szász Tibor Levente, care a obținut 556, dar adversarul său a „sărit” peste 600 cu 5 „bețe”.

Cum aminteam, rezultatele din a doua zi nu vor fi consemnate în statistici, dar întâlnirea a fost una utilă înaintea Mondialelor de luna viitoare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Primar mureșean, partidă de amor în aer liber cu o colegă, în timpul programului

Distribuie Primarul comunei mureșene Miheșu de Câmpie, Emil Casoni, a fost surprins de un grup …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.