Home / Sighișoara / Femeie dispărută, găsită de poliţişti

Femeie dispărută, găsită de poliţişti

Distribuie

După 5 ore de la apelul 112 prin care s-a anunţat plecarea voluntară de la domiciliu a unei femei de 82 de ani, aceasta a fost identificată de echipele de căutare constituite în zona localităţii Boiu.

„Din verificările efectuate de poliţişti, femeia plecase de la locuinţa sa, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 21 aprilie, şi nu a mai revenit. Ulterior, duminică dimineaţa, nepotul femeii a anunţat, prin apel 112, dispariţia acesteia. Imediat au fost constituite echipe de căutare formate din 23 de poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara, Poliţiei Municipiului Sighişoara şi Serviciului de Investigaţii Criminale, patru pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sighişoara, doi reprezentanţi ai Ocolului Silvic Sighişoara, precum şi şapte voluntari din comuna Albeşti şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La aproximativ cinci ore de la demararea căutărilor femeia a fost găsită nevătămată, fără să fi fost victima unei infracţiuni, la ieşirea din localitatea Ţopa.

„Recomandăm cetăţenilor, ca în cazul în care se confruntă cu dispariţii sau plecări voluntare ale membrilor familiei, să anunţe în cel mai scurt timp Poliţia atât pentru a reduce din timpul de intervenţie cât şi pentru a preveni eventuala victimizare a acestora”, au mai transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.