Home / Business / Începe Târgul de Cariere Târgu-Mureș

Începe Târgul de Cariere Târgu-Mureș

Distribuie

Peste 30 de angajatori participă marți, 24 aprilie, la Târgul de Cariere Târgu-Mureș. Evenimentul se desfășoară la Hotel Plaza și se adresează atât persoanelor cu mai puțină experiență, cât și celor ce au dobândit cunoștințe solide în diferite domenii de activitate.

Locuri de muncă se găsesc în domenii precum Producție și Tehnică, Auto și Automotive, IT&Software, Consultanță, Recrutare, Servicii și BPO, Call Center, Industria Alimentară, Retail, Farmacie și Medical.

Cei mai căutați sunt, de departe, inginerii și specialiștii în domeniul tehnic, dar și pasionații de tehnologie, pentru industria IT.

CIE Matricon angajează operatori CNC și mecanici, Hirschmann caută ingineri, tehnicieni și personal pentru Producție, Star Transmission (Sebeș) angajează tot ingineri, la fel și Azomureș.

„Hirschmann Automotive vizează atât candidații junior, la început de carieră, cât și candidatii middle si senior, din punct de vedere al experienței profesionale”, transmit reprezentanții companiei.

De asemenea, Bosch Rexroth caută ingineri cu diferite specializări (mecanică, electromecanică, electrică, electronică) pentru unitatea de producţie din Blaj, județul Alba, cât și studenti cu aceleași specializări.

Sunt și câteva companii de IT angajatoare, printre care Accenture Digital, Stefanini (Sibiu) sau msg systems România (Cluj-Napoca).

CIE Matricon, Hirschann, Star Transmission, VCST Industrial Products, Kaufland, Bosch Rexroth, Kastamonu, Stefanini, Accenture, Leroy Merlin, Azomureș, CSI, Zollner, MSG, McDonald’s, Marquardt, Materom, Profi, Irum, Sandoz, Renania, Sta Travel, E.ON, Comac și Pitech+ se vor afla printre angajatori.

“Îi încurajăm pe toți cei care doresc să afle noutăți despre piața muncii, să consulte oferta joburilor și a oportunităților de carieră să participe la Târgul de Cariere Târgu-Mureș. Evenimentul se desfășoară la Hotel Plaza, de la 10 la 17, iar intrarea este liberă. Este important să vină pregătiți, cu un CV la ei”, declară Ioana Oros, PR Manager Târgul de Cariere.

Speed Challenge pentru pasionații de Automotive

În cadrul evenimentului, companiile CIE Matricon și Star Transmission vor organiza, la Hotel Plaza, așa-numitele Speed Challenge, acele concursuri pe loc, contra-cronometru. Participanții vor fi provocați să asambleze o cutie de viteze cu 9 trepte, dar și să-și testeze cunoștințele din domeniul Auto. Cei mai pricepuți concurenți vor fi premiați.

Voluntari și tombolă Electric Castle

La ediția din această primăvară, organizatorii TdC pun un accent deosebit pe programele de voluntariat. Astfel, Târgul de Cariere a încheiat un parteneriat strategic cu Electric Castle. Reprezentanții evenimentului vor recruta viitori voluntari pentru festivalul de muzică din acest an, ce va avea loc la Castelul Banffy de la Bonțida (județul Cluj), prin organizarea de interviuri pe loc.

De asemenea, toți participanții la Târgul de Cariere vor putea să se înscrie la tombola ce le va da ocazia să câștige un abonament gratuit la EC 2018.

Târgul de Cariere se desfășoară de 12 ani în cele mai mari orașe din țară, însumând până acum 142 de ediții. “Un număr impresionant de întâlniri facilitate între angajatori și potențiali angajați, un număr mare de vizitatori care și-au îmbunătățit parcursul carierei. Ne bucurăm că în toată această perioadă am devenit partenerul de încredere al tuturor companiilor care investesc în brandul propriu și care sunt mereu în căutarea celor mai buni angajați”, declară Mihai Cotos, fondator Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere Târgu-Mureș are loc marți, 24 aprilie, la Hotel Plaza, între orele 10.00 – 17.00,  iar intrarea este liberă. Detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Pactul pentru Tineri ajunge la Târgu Mureș

Distribuie Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) organizează joi, 28 martie 2024, la Liceul Teoretic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.