Home / Slider / Infracţiuni rutiere pe drumurile mureşene

Infracţiuni rutiere pe drumurile mureşene

Distribuie

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Mureş a anunţat, prin intermediul unui comunicat, câteva cazuri de infracţiuni rutiere constatate, zilele trecute, pe drumurile publice din judeţul Mureş.

#La data de 21 aprilie, la ora 19.30, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş au oprit în trafic, pe strada Voinicenilor din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 21 aprilie, la ora 13.50, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au oprit în trafic, pe raza localităţii Petelea, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat, care avea permisul de conducere reţinut în urma unei abateri săvârşite la data de 20 februarie 2018. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 22 aprilie, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe raza localităţii Corunca, un autoturism condus de un bărbat, de 58 ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 22 aprilie, la ora 17.10, polițiști din cadrul Secţiei de  Poliţie Rurală nr. 7 Deda, au oprit în trafic, pe DJ 154/A, în localitatea Deda, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut în urma săvârşirii unei alte abateri. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 22 aprilie, la ora 22.45, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Râciu au oprit în trafic, pe DN 15E, pe raza localităţii Rîciu, un autoturism condus de un bărbat, de 32 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 22 aprilie, la ora 8.00, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş au fost sesizaţi de către lucrătorii Poliţiei Locale Târgu-Mureş cu privire la faptul că aceştia din urmă au oprit în trafic, pe strada Calea Sighişoarei, din localitatea Târgu-Mureş, un autoturism condus de un bărbat, care emana halenă alcoolică.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au testat conducătorul auto cu etilotestul, bărbatului rezultându-i o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)

 

De asemenea, verificati

VIDEO. Premiera spectacolului GGWorld

Distribuie Teatrul pentru Copii și tineret Ariel din Târgu Mureș va găzdui joi, 18 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.