Activităţi sportive, de Zilele Tineretului Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

Activităţi sportive, de Zilele Tineretului

Casa de Cultură a Studenților Târgu-Mureș împreună cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Mureș și Clubul Sportiv Mureșul organizează Zilele Tineretului, în perioada 2-4 mai.

„Acest eveniment are ca scop stimularea tinerilor în acţiuni pentru marcarea zilei de „2 Mai” și implicarea acestora în acţiuni pentru tineri. Ca și rezultat ne aşteptăm la creșterea gradului de implicare în viața comunității a tinerilor din municipiul Târgu Mureș. Așteptăm aproximativ 200-250 de persoane”, au transmis organizatorii.

Miercuri, 2 mai, de la ora 11.00, la Platoul Corneşti va avea loc Crosul Tineretului, joi, 3 mai, de la ora 16.00, la Casa de Cultură a Studenților Târgu-Mureș se vor desfăşura workshop-uri de improvizaţie, dans şi arte marţiale, iar vineri, 4 mai, de la ora 10.00, Ştrandul 1 Mai va găzdui concursuri de role și biciclete.

Informaţii suplimentare despre înscrieri se pot obţine la telefon 0265-216.066, e-mail ccs.targumures@mts.ro cu subiectul „Zilele Tineretului” sau la numărul de telefon 0265-263.826 , e-mail: djst.mures@mts.ro cu subiectul „Zilele Tineretului”. Înscrierile și participarea sunt gratuite.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE