Canotorii mureșeni, 9 medalii la prima competiție din an Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 404 Vizualizări

Canotorii mureșeni, 9 medalii la prima competiție din an

La sfârșitul săptămânii trecute, pe canalul Bega din Timișoara s-a disputat prima competiție internă majoră din sezonul pe apă în calendarul Federației Române de Canotaj. Timp de patru zile s-au desfășurat înrecerile Campionatul Național de Fond seniori și juniori.

Au fost prezenți cei mai valoroși canotori români, în frunte cu multipla campioană olimpică și mondială Elisabeta Lipă, secretar general al FR Canotaj, Sandu Pop, precum și alți membri ai federației.

Primele întreceri au fost cele ale seniorilor și de tineret, cu 18 cluburi înscrise, totalizând 247 sportivi la cele 22 de probe. Între cele 103 echipaje s-au aflat și reprezentanții Clubului Sportiv Mureșul din Târgu-Mureș, elevi ai antrenoarei Claudia Balint. Aceștia au obținut următoarele rezultate: locul III la proba de dublu Seniori prin Sebastian Dan Ignat și Bogdan Gorea, tot locul III la proba de simplu fete, categorie ușoară, prin Maria Milășan, ambele în primele două zile. La Campionatele Naționale de fond pentru Juniori s-au obținut rezultate mai valoroase. În proba de dublu rame locul I a fost ocupat de Bogdan Gorea și Dan Sebastian Ignat, locul II a revenit colegilor Vasile Daniel Natea și Adrian Constantin Oltean, iar echipajul alcătuit din Raul Rusu și Marian Șuteu a obținut medalia de bronz.

Alte medalii pentru clubul târgumureșean au fost obținute la Juniori II: un loc II la proba de simplu, prin Ancuța Ungurean (foto), un loc III la proba de categorie ușoară reușit de Maria Milășan, un alt loc II în proba de dublu vâsle, prin Bogdan Gorea și Dan Sebastian Ignat și un loc III la dublu vâsle, prin sportivii Adrian Constantin Oltean și Vasile Daniel Natea. Bilanțul total este așadar de 9 medalii, dintre care 1 de aur, 3 de argint și 5 de bronz.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE