Se deschide un cinema în aer liber la Târgu-Mureș! Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 2601 Vizualizări

Se deschide un cinema în aer liber la Târgu-Mureș!

Nu credeam că prind prea curând acest moment, însă speranța tot rămânea. Joi, 3 mai, se anunță a fi deschiderea oficială a cinematografului în aer liber la Teatrul de vară. Și nu unul obișnuit, dar care rulează și filme 3D.  

Este o locație chiar bună, îmi amintesc acum vreo 5 ani când s-au difuzat în incintă filme în cadrul festivalului TIFF. Sunetul este destul de bun, scaune multe, iar calitatea imaginii este satisfăcătoare. Este un proiect destul de curajos, acum rămâne de văzut cum vor merge filmele 3D acolo, dacă s-au adus îmbunătățiri.

Primul film pe care vom avea ocazia să îl vedem este Avengers: Infinity War, un film proaspăt apărut cu recenzii mai mult decât pozitive și încasări din ce în ce mai mari. Pelicula se va difuza de la ora 21:30, iar intrarea este gratuită.

„Teatrul de Vară din Tîrgu Mureș vă așteaptă săptămâna viitoare la inaugurarea primului cinematograf în aer liber în care vor rula filme în tehnologia 3D. Deschiderea va fi marcată de difuzarea blockbuster-ului Răzbunătorii!” a transmis pe pagina sa de Facebook consilierul personal al primarului Claudiu Maior.

Vom avea ocazia să vedem filme 2D și 3D pe parcursul întregului sezon estival. Așteptăm un program cât mai variat în viitorul apropiat.

Elena POLEARUȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE