Home / Slider / Preselecţie pentru Miss şi Mister Târgu-Mureş!

Preselecţie pentru Miss şi Mister Târgu-Mureş!

Reprezentanţii Biroului de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş au făcut public vineri, 27 aprilie, pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro, informaţii despre ediţia din acest an a concursului Miss şi Mister Târgu-Mureş, care va avea următoarele premii: 4.000 de lei pentru locul 1, 2.500 de lei pentru locul 2, 2.000 de lei pentru locul 3 şi 500 de lei pentru fiecare finalist.

Preselecţia va avea loc în data de 7 mai, la ora 16.30, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş, iar tinerii care doresc să participe trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă domiciliul/ reşedinţa în municipiul Târgu-Mureş, vârsta minimă de 14 ani (persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani trebuie să prezinte acordul scris al părinţilor/tutorilor legali) şi înălţimea minimă de 1,65 metri (Miss) şi 1,70 metri ( Mister). Nu pot participa persoanele care au câştigat în anii precedenţi titlul de Miss sau Mister.

Înscrierile se pot face pe contul de Facebook misstirgumures, până la data de 7 mai, ora 15.00, personal, la Serviciul Activităţi Culturale Sportive şi Tineret, Primăria Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 77, telefon 0365-882.066, zilnic între orele 8.00 şi 14.00, şi în ziua preselecţiei, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu”.

Pentru preselecţie, fetele sunt rugate să aibă ţinută de zi, pantofi cu tocuri şi costum de baie.

Totodată, participanţii la preselecţie sunt rugaţi să aibă asupra lor cărţile de identitate.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț începere proiect Creșterea eficienței energetice în clădiri rezidențiale din orașul Luduș

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share