Home / Invatamant / UMF Târgu-Mureş angajează administrator financiar

UMF Târgu-Mureş angajează administrator financiar

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea unui post de administrator financiar cu atribuții de casier la Serviciul Financiar – Contabil, pe perioadă nedeterminată, în data de 25 mai 2018, ora 10.00, la sediul UMF Târgu-Mureş.

Potrivit unui comunicat, condiţii de ocupare a postului de administrator finaciar cu atribuții de casier sunt: studii superioare economice absolvite cu diplomă de licență, experiență în muncă de minim 3 ani pe studii superioare, cunoștințe operare calculator Microsoft Word, Excel şi lipsa cazierului.

Dosarele de concurs se depun la Biroul Personal până la data de 10 mai 2018, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la Biroul Personal la numărul de telefon 0265-215.551, interior 127.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Tinerii și drogurile”, o nouă activitate

Specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Mureș din cadrul Agenţiei Naţionale …