Diagnostic crunt pentru eleva căzută de la etajul 1. Anunţ disperat făcut de tatăl fetiţei! Slider
  • redactia
  • 2 comentarii
  • 8004 Vizualizări

Diagnostic crunt pentru eleva căzută de la etajul 1. Anunţ disperat făcut de tatăl fetiţei!

Tatăl fetiţei care a căzut de la etajul 1 al unei şcoli din Târgu-Mureş a postat, recent, pe reţeaua de socializare Facebook, un text în care oferă informaţii noi despre caz.

Redăm, în rândurile de mai jos, apelul făcut de tatăl Szidoniei Nagy:

„Bună ziua! Ea este Nagy Szidonia, o fetiţă de 14 ani, care în urma unui accident a căzut de la etajul unu din geamul şcolii din Târgu-Mureş! Din păcate încă nu s-a aflat cum şi din ce cauză s-a produs evenimentul tragic iar fetiţa se află în stare critică, are paraliză inferioară de gât în jos, în cel mai rău caz riscând şi viaţa! Ea a fost internată la Spitalul Judeţean Târgu-Mureş – Neurochirurgie secţia ATI, a trecut prin două intervenţii chirurgicale, a fost intubată de 5 ori, are aprindere de plămâni, respiraţia ei este foarte grea, are nevoie de donaţii de sânge, grupa ei este 0 dar se poate dona orice categorie în schimb. Mama ei se numeşte Nagy Erika, ea se află lângă fetiţa ei zilnic şi trece printr-un adevărat coşmar, rugând ca fetiţa ei să se facă bine, plângând în afara sălii unde fetiţa ei este internată! Din nefericire ea nu are voie să stea lângă fetiţa ei unde ea este internată, fiindcă a rămas fără bani, aducerea pentru un venit fiind aproape imposibilă aşteptând un miracol şi un ajutor din partea noastră! Fetiţa are nevoie încă de trei intervenţii chirurgicale, mama ei disperată, plângând şi rugându-se la Dumnezeu să fie ajutată de noi să o aibă pe ea din nou în braţe, să o vadă trăind visele, şi să o vadă fericită! Să nu o lăsăm o aşa vârstă fragedă să plece de lângă noi!
Să o ajutăm cu o donaţie pe fetiţa asta, cu orice sumă, să aibă mama ei de unde plăti intervenţiile chirurgicale şi să salvăm o viaţă! Haideţi să o ajutăm pe Nagy Szidonia să îşi revină şi să ajutăm familia asta să se trezească din coşmarul aflat în prezent!
Vă rog foarte mult dragi prieteni, haideţi să o ajutăm! Puteţi să donaţi aici sau în contul respectiv al mamei Nagy Erika suma fiind în RON sau EURO! RO40BRDE130SV89399251300 – cont în lei

RO36BRDE130SV89399331300 – cont în euro.

Titular cont: Nagy Erika. Mulţumesc frumos, Dumnezeu să fie cu voi!”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Pot să vă întreb de unde știți voi că cel ce a scris “textul” este tatăl fetiței ?

    • În loc să vă informați corect da-ți informații greșite ,doar că a-ți văzut/citit pe rețeaua de socializare . Eu cred că ar fii bine să rescrie-ți articolul 😉 și de data asta să vă informați mai bine 😉 o zi bună

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE