Share

Home / Administratie / Pod peste râul Mureş, în pregătire la Ungheni

Pod peste râul Mureş, în pregătire la Ungheni

Primăria oraşului Ungheni, titularul investiţiei „Construire pod peste râul Mureş pe DC 124 în oraşul Ungheni, judeţul Mureş”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare – fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului şi fără evaluare adecvată – de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru obiectivul de investiţii respectiv, propus a fi amplasat în extravilanul oraşului Ungheni.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tăcerea

Ce dacă azi ai aruncat în aer 21 de destine?! Și ce dacă vrerea unilaterală …

Share
Share