Home / Sanatate / Spitalul de Urgenţă angajează director financiar contabil

Spitalul de Urgenţă angajează director financiar contabil

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş organizează, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Sănătăţii nr. 284/2007, cu modificările și completările ulterioare, concurs pentru ocuparea funcţiei de director financiar contabil din cadrul Comitetului Director.

Potrivit unui comunicat, nivelul studiilor şi vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului sunt următoarele: absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic, cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor, deţinerea certificatului de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi, precum şi de cunoaştere a reglementărilor europene în domeniu.

Concursul se va desfăşura la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş din strada Gheorghe Marinescu nr. 50, sala de protocol, etajul I, având următorul calendar de desfăşurare: 23 mai, ora 10.00 – proba scrisă, 24 mai, ora 10.00 – susţinerea proiectului de specialitate şi 25 mai, ora 10.00 – interviul de selecţie.

Actele pentru dosarul de concurs se pot depune la sediul instituţiei organizatoare din Târgu-Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, etaj I, camera 4107 (Biroul Organizare), în perioada 2 mai – 15 mai 2018, de luni până vineri, între orele 13.00 – 15.30.

Modalităţile de informare privind criteriile de selecţie, conţinutul dosarului de înscriere, temele pentru proiectul de specialitate şi bibliografia pentru concurs se găsesc la sediul instituţiei.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Biroul Organizare (camera 4107), la numărul de telefon 0265-212.111, interior 462, persoana de contact Lidia Sabău, secretarul comisiei de concurs, la avizier sau pe site-ul www.spitalmures.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Loteria de vaccinare COVID-19, în linie dreaptă!

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății a semnat, în urmă cu câteva zile, Ordinul comun …