Share

Home / Business / Terenuri Foraj Sonde în valoare de 3,5 milioane lei, scoase la licitaţie

Terenuri Foraj Sonde în valoare de 3,5 milioane lei, scoase la licitaţie

Mureş Insolvency SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitorului SC Foraj Sonde SA, în reorganizare, organizează licitaţie publică pentru valorificarea unor terenuri din comuna Ernei, judeţul Mureş, constând din 5 loturi de teren liber intravilan în suprafaţă de 73.863 metri pătraţi, cu preţ de strigare de 3.561.825 lei.

Potrivit unui comunicat, lista detaliată pe fiecare lot în parte este prezentată pe site-urile www.unpir.ro, www.smdamures.ro şi www. olx.ro sau poate fi studiată la sediul administratorului judiciar.

Licitaţia va avea loc la data de 4 mai, ora 13.00, la sediul administratorului judiciar, cu repetabilitate săptămânală, în zilele de vineri, la aceeaşi oră, până la valorificarea bunurilor.

Pot participa la licitaţie persoanele fizice şi/sau juridice care achită garanţia de participare de 10% din preţul de strigare, caietul de sarcini şi taxa de participare la licitaţie cu 24 de ore anterior organizării licitaţiei.

Cei interesați pot obține informaţii suplimentare de la adiministratorul judiciar la numerele de telefon 0265-269.700, 0745-146.096, sau de la debitor la numărul de telefon 0736-444.657.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU cu Bianca Oprea, solistă de muzică populară: „Aș fi foarte mândră și fericită să duc mai departe tradițiile noastre!”

Bianca Oprea face parte din categoria tinerilor târgumureșeni care luptă pentru a păstra tradițiile și …

Share
Share