Voleibalistele cadete luptă pentru turneul final. Nepăsarea conducerilor CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 238 Vizualizări

Voleibalistele cadete luptă pentru turneul final. Nepăsarea conducerilor

CSU Medicina CSȘ va găzdui în Sala UMF „Anton Pongracz” din Târgu-Mureș partidele uneia din cele patru grupe semifinale din cadrul Campionatului Național de volei al categoriei Junioare II (cadete). Jocurile din cele patru grupe se vor disputa de miercuri până duminică, în perioada 2-6 mai, cu două grupe la București și una la Brașov. În grupa a IV-a, la Târgu-Mureș vor mai fi prezente formațiile CSS Bacău, CS Power Volley CSM Baia Mare, CS Victoria Nădlac, CSȘ Sibiu și CSȘ 2 CSM CNE Baia Mare. Echipa târgumureșeană este deținătoarea titlului, cucerit în urmă cu un an în urma turneului final disputat tot la Târgu-Mureș și se află printre favoritele la podium. Meciurile din cele patru grupe se dispută în sistem turneu, fiecare cu fiecare, urmând ca primele două clasate să obțină calificarea pentru turneul final.

Programul jocurilor din cele cinci zile a fost stabilit în cadrul ședințelor tehnice din seara premergătoare startului, dar până miercuri la orele amiezii nici pe site-ul FR Volei nu a fost anunțat programul, nici cei din conducerea clubului târgumureșean nu au putut fi contactați. Foarte probabil, la fel ca în anii precedenți, jocurile încep la ora 14.00, iar cele ale formației mureșene se vor disputa în închiderea etapelor (în jurul orelor 18.00, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, în care se joacă de dimineață de la ora 10, CSU Medicina urmând să joace de la 14.00.

Într-un târziu, am aflat de la antrenorul Bokor Istvan programul echipei echipei. În ordine, adversarele vor fi (la orele specificate): CSM Baia Mare, CSȘ Bacău, CSȘ Sibiu, Victoria Nădlac și CSȘ 2 CNE Baia Mare. În opinia acestuia, nu există favorite, turneul se anunță unul foarte echilibrat.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE