Home / CSU Medicina CSŞ / Voleibalistele cadete luptă pentru turneul final. Nepăsarea conducerilor

Voleibalistele cadete luptă pentru turneul final. Nepăsarea conducerilor

Distribuie

CSU Medicina CSȘ va găzdui în Sala UMF „Anton Pongracz” din Târgu-Mureș partidele uneia din cele patru grupe semifinale din cadrul Campionatului Național de volei al categoriei Junioare II (cadete). Jocurile din cele patru grupe se vor disputa de miercuri până duminică, în perioada 2-6 mai, cu două grupe la București și una la Brașov. În grupa a IV-a, la Târgu-Mureș vor mai fi prezente formațiile CSS Bacău, CS Power Volley CSM Baia Mare, CS Victoria Nădlac, CSȘ Sibiu și CSȘ 2 CSM CNE Baia Mare. Echipa târgumureșeană este deținătoarea titlului, cucerit în urmă cu un an în urma turneului final disputat tot la Târgu-Mureș și se află printre favoritele la podium. Meciurile din cele patru grupe se dispută în sistem turneu, fiecare cu fiecare, urmând ca primele două clasate să obțină calificarea pentru turneul final.

Programul jocurilor din cele cinci zile a fost stabilit în cadrul ședințelor tehnice din seara premergătoare startului, dar până miercuri la orele amiezii nici pe site-ul FR Volei nu a fost anunțat programul, nici cei din conducerea clubului târgumureșean nu au putut fi contactați. Foarte probabil, la fel ca în anii precedenți, jocurile încep la ora 14.00, iar cele ale formației mureșene se vor disputa în închiderea etapelor (în jurul orelor 18.00, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, în care se joacă de dimineață de la ora 10, CSU Medicina urmând să joace de la 14.00.

Într-un târziu, am aflat de la antrenorul Bokor Istvan programul echipei echipei. În ordine, adversarele vor fi (la orele specificate): CSM Baia Mare, CSȘ Bacău, CSȘ Sibiu, Victoria Nădlac și CSȘ 2 CNE Baia Mare. În opinia acestuia, nu există favorite, turneul se anunță unul foarte echilibrat.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Sportivii de la CSS Târgu Mureș, pe podium la lupte libere

Distribuie În cadrul Campionatului Național Școlar – Reșița 2024, sportivii din cadrul CSS Târgu Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.