Home / Timp liber / „Duelul” muzicii bune revine la Jazz&Blues Club: Sorin Lupașcu vs Döme
Sorin Lupașcu, la a treia întâlnire cu Döme (Sursă foto: arhiva personală)

„Duelul” muzicii bune revine la Jazz&Blues Club: Sorin Lupașcu vs Döme

Distribuie

Jazz&Blues Club invită publicul meloman, nostalgic sau doar iubitor al muzicii anilor ’80-’90 să participe la încleștarea muzicală a lui Sorin Lupașcu (înarmat cu vinyluri) cu Demeter József aka Döme (dotat cu CD-uri din belșug).

Chiar dacă amintirea României comuniste este, pentru mulţi, una gri, înainte de ’89 au existat şi oameni care, prin îndeletnicirile lor, au reuşit să-i dea nuanţe mai vii. Un exemplu este Sorin Lupaşcu, acum în vârstă de 57 de ani, care a fost DJ între anii 1974-1996. Sorin Lupaşcu este în prezent antrenor de aikido şi producător de emisiuni radio şi TV despre muzica românească, dar între anii 1974 şi 1996 a înfrumuseţat nopţile multor tineri din Iaşi. Prima seară de dans a organizat-o în clasa a VII-a, folosindu-se de un casetofon şi de casete împrumutate. În trei luni petrecute punând şină de tramvai în oraş a câştigat opt sute de lei, bani ce l-au ajutat să-şi cumpere propriul casetofon, conform descrierii existente pe pagina de Facebook a evenimentului.

„Duelul” va avea loc vineri, 4 mai, ora 22:00, la Jazz&Blues Club (Str. Sinaia nr. 3, Târgu-Mureș).

(A.V.)

 

De asemenea, verificati

Mii de pietre la ediția de toamnă a expoziției  MINERALIA

Distribuie Mureșenii sunt invitați la o incursiune în minunata lume plină de formă și culoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.