FOTO: Asfaltări în Moreşti (Ungheni) Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1691 Vizualizări

FOTO: Asfaltări în Moreşti (Ungheni)

Miercuri, 2 mai, s-au realizat lucrări de asfaltare în localitatea Morești, pe străzile Delniței și Crinului. Străzile asfaltate fac legătura cu drumul național DN15 (E60) prin strada Mureșului din localitatea Ungheni și cu satul Șăușa.

Lungimea totală a celor două străzi asfaltate este de 1.049,12 metri.

Străzile Crinului și Delniței sunt cuprinse în proiectul de asfaltare care mai include încă trei străzi: Broșteni (localitatea Vidrasău), Bradului (Ungheni) și Izvor (Cerghizel). Întreaga investiție se realizează cu fonduri de la bugetul local, valoarea acesteia fiind de 2.183,833,55 lei.

Lucrarea din localitatea Morești s-a realizat în trei etape: în prima etapă au fost realizate racordurile la rețeaua de canalizare menajeră, în a doua etapă s-au realizat podețele de acces la proprietățile cetățenilor, în a treia etapă se realizează asfaltarea propriu-zisă.

În această lucrare de asfaltare a fost cuprinsă și reabilitarea și asfaltarea podului peste râul Mureș, pod care face legătura dintre localitățile Ungheni și Morești.

Prezent pe șantier, primarul orașului Ungheni s-a declarat mulțumit de evoluția lucrărilor: “Vom continua și cu alte investiții în orașul Ungheni și în satele aparținătoare, așa cum am promis. Avem multe obiective de realizat și cu sprijinul cetățenilor sunt sigur că le vom finaliza”.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE