Home / Slider / FOTO: Peste 7.000 de târgumureşeni au participat la evenimentele organizate de Primăria Târgu-Mureş, în minivacanţa de 1 Mai!

FOTO: Peste 7.000 de târgumureşeni au participat la evenimentele organizate de Primăria Târgu-Mureş, în minivacanţa de 1 Mai!

Distribuie

Mii de târgumureşeni au participat la deschiderea sezonului estival în cel mai mare parc de joaca din județ! Smiley, Vastag Csaba si Showlandia au ținut în priză copiii si tinerii, la Platoul Corneşti, sâmbătă, 28 aprilie 2018, de la ora 16.00.

Duminică, 29 aprilie 2018, la ora 19.00, tânărul pianist din Coreea de Sud a urcat pe scena Palatului Culturii din Târgu-Mureş. Recitalul susţinut de Won Kim, unul din cei mai bine cotaţi artişti tineri a adunat peste 400 de melomani din judeţul Mureş şi judeţele învecinate.

Marţi, 1 mai, aproximativ 4.000 de persoane au participat la deschiderea sezonului estival la Complexul de Agrement „Mureşul”. Fuego, Jakab Csaba au urcat pe scenă şi au întreţinut atmosfera, iar de la ora 18.00 mii de tineri au dansat pe ritmul melodiilor interpretate de Jukebox, Deepside Deejais şi Faydee.

Astăzi, joi, 3 mai 2018 cel mai mare cinematograf în aer liber din Transilvania îşi va deschide porţile pentru o serie de filme de neuitat. Prima peliculă va rula începând cu ora 21.30, la Teatrul de vară din Târgu-Mureş.

(Comunicat de presă, Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale, Primăria Târgu-Mureş)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.