Home / Reviste / Reghin / Membrii Proiectului „Corbu” concertează la Reghin
Proiectul „Corbu” poposește la Reghin vineri, 11 mai în Dogma Pubs & Coffee

Membrii Proiectului „Corbu” concertează la Reghin

„Corbu”, noul proiect muzical al lui Sergiu Corbu Boldor, liderul cunoscutei trupe de punk acustic folcloric medieval Ad Hoc, ajunge la Reghin, în Dogma Pubs & Coffee. Evenimentul va avea loc vineri, 11 mai 2018, începând cu ora 20:00. Pe scenă vor urca Sergiu Corbu Boldor (vioară, voce, caval), Patricia Niculae (tobe), Florin Chirilă (chitară bass) și Cristian Flavius Mocanu (pian, saxofon).

Disco easy hardcore folclorizat

Proiectul muzical „Corbu”  este  direcționat spre un public divers, ceea ce oferă un plus de flexibilitate genului muzical abordat, stilul lor fiind definit ca disco easy hardcore folclorizat. Un proiect în care se împletesc stiluri musicale diferite: compoziţii din folclor cu nuanţe de rock, jazz şi cu orchestraţie în stil disco.„Ne mişcăm disco. Gândim hardcore. Avem rădăcini în folclor”, este deviza „Corbu”.

Concertele „Corbu” sunt construite sub forma unor spectacole tematice în care muzica, textul şi momentele de expresivitate corporal menţin în permanenţă un dialog viu cu publicul.  De la niciun an de la apariţia proiectului muzica celor de la „Corbu” a putut fi ascultată live la toate posturile radio de profil, de la Rock Fm la Radio Guerilla. Odată cu lansarea oficială a proiectului a fost prezentat publicului şi videoclipul piesei „Ziua de vară”, realizat de Blue Cat Studio. În prezent membrii Proiectului „Corbu” pregătesc un al doilea videoclip, cel al piesei „Raiu”ʾ.

Sergiu Corbu Boldor este cunoscut pentru amprenta pe care și-a pus-o pe mai multe colaborări precum: Phoenix, Partizan, Dirty Shirt, Hara, dar și pentru proiectul Ad Hoc. În present este iniţiatorul şi coordonatorul proiectului muzical Corbu.

„Ideea proiectului a pornit de la semnificațiile contradictorii pe care corbul le are în gândirea europeană, oriental și occidentală. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului. Astfel a luat naștere un personaj misterios și complex care dă și numele proiectului: CORBU”, afirmă Sergiu Corbu Boldor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cazuri noi înregistrate în 24 de ore. Situația la zi, în România

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 197 …