Se preconizează laureatele la handbal junioare I Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

Se preconizează laureatele la handbal junioare I

Sala Sporturilor din Târgu-Mureș găzduiește în aceste zile turneul final al Campionatului Național de handbal la junioare I. La primul turneu final al ediției din handbalul juvenil participă echipele Viitorul Cluj, CSȘ 1 Constanța, LPS Brăila, CSM București, LPS Slatina, în grupa I, Marta Baia Mare, Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea și CSȘ 2 Baia Mare în cea de-a doua. Cele două serii se întrec în sistem turneu, urmând ca primele două clasate să joace semifinalele, în cruce, locul 1 cu 2 și 2 cu 1. Până la această oră s-au încheiat jocurile primei grupe. După primele două partide și-au asigurat practic calificarea junioarele de la CSM București, care au învins cu 45-22 echipa din Cluj și cu 36-29 cea din Constanța. Aceasta a fost practic finala grupei (în foto), în care bucureștencele au luat un start lansat, s-au desprins la șase goluri în prima jumătate a primei reprize, după care au controlat jocul doar pentru a-și menține avantajul. În ultima etapă a fazei grupelor, disputată vineri, bucureștencele au trecut la pas de Viitorul Cluj (35-24), a doua calificată fiind echipa din Constanța, care s-a impus în fața celor de la LPS Brăila cu 31-26, după ce trecuseră în prima etapă cu 37-32 de clujence.

În cealaltă grupă Marta Baia Mare a luat o opțiune importantă pentru semifinale după 34-27 cu LPS Slatina și 24-20 cu concitadina de la CSȘ 2. Aceasta are și ea șanse reale de calificare, dacă se ține cont de rezultatele din grupă, unde au învins cu 27-25 echipa din Râmnicu Vâlcea, care a cedat la limită, 21-22 cu LPS Slatina. Partidele din această ultimă etapă urmează să aibă loc vineri seara.

Sâmbătă se dispută și jocurile între ocupantele locurilor 3 și 4 din cele două grupe, urmând ca de la 16.30 și 18.30 să aibă loc jocurile semifinale. Finala mică a ediției se va juca duminică, 6 mai, de la ora 10.30, iar titlul se va decide în urma finalei de la ora 12.30.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE