Home / Eveniment / TVR Tîrgu-Mureş, la ceas aniversar: programe speciale cu ocazia aniversării primului deceniu

TVR Tîrgu-Mureş, la ceas aniversar: programe speciale cu ocazia aniversării primului deceniu

Distribuie

Înfiinţat în anul 2008, studioul teritorial TVR Tîrgu-Mureş a emis pentru prima dată în 5 mai. Postul acoperă Regiunea 7 Centru, cuprinzând judeţele: Mureş, Covasna, Harghita, Alba, Braşov şi Sibiu.

Programele noastre se adresează telespectatorilor din centrul Transilvaniei, cărora le furnizează informaţii ce reflectă viaţa comunităţii române şi maghiare din zonă, dar nu numai. Acestea au menirea de a reflecta, imparţial şi obiectiv, informaţii de actualitate, istoria şi tradiţiile locului.

Misiunea Studioului Teritorial TVR se înscrie pe aceleaşi coordonate cu misiunea televiziunii publice, însă cu reflectarea explicită a realităţii locale şi regionale: furnizarea de informaţie onestă, echidistantă şi actuală, promovarea educaţiei, implicarea responsabilă a cetăţeanului, divertisment de calitate, diversitate în programe şi abordări; dar aşa cum am precizatm, cu accentul pe agenda comunităţilor locale din aria de acoperire.

Între 2-11 mai, programe speciale pe micul ecran, și nu numai

Anul acesta redacția română a pregătit câteva programe speciale pentru ediția jubiliară. Între 2 și 11 mai instituția va face bilanțul primei decade prin emisiuni speciale prin care publicul va putea cunoaşte mai bine angajaţii studioului, programe aniversare, seară de folclor românesc, tombolă şi multe alte surprize. Iată care sunt principalele evenimente:

Spectacol folcloric organizat în data de 4 mai 2018, ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional Tîrgu Mureş. Intrarea este gratuită!

Pentru aniversarea a 10 ani de existenţă a TVR Tîrgu Mureş aducem un spectacol folcloric excepţional, cu invitaţi celebri, care de-a lungul anilor au fost prezenţi în emisiunile postului, pentru data de 4 mai 2018, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional Tîrgu Mureş, publicul având posibilitatea de a intra în mod gratuit.

Am pornit de la succesul constatat al emisiunilor de folclor realizate de către echipa redacţională. Emisiunea de folclor Din zestrea Ardealului este cea mai longevivă din programele TVR Tîrgu Mureș și – concluzie trasă pe baza feedback-ului de la telespectatori – una din cele mai urmărite. Prima ediție a fost realizată în anul 2008, iar de atunci a fost prezentă mereu în grilă. Emisunea se difuzează la orele de maximă audiență.

Prin acest eveniment dorim să aducem în fața telespectatorilor şi spectatorilor interpreți cunoscuți și îndrăgiți de muzică populară românească, atât din Transilvania, cât și din alte zone ale țării.

Printre invitaţii care deja ne-au confirmat prezenţa se află: Ansamblul profesionist Dor românesc din Bistriţa, Matilda Pascal Cojocărița şi Ştefan Cigu, Ansamblul Centrului Cultural Augustin Bena Alba, Ciprian şi Mihaela Istrate, Maria Butilă, Felicia Stoian, Dorina Oprea, Răzvan Năstăsescu şi mulţi alţii.

Ediţie specială a emisiunii Regiunea în obiectiv, difuzată vineri, 4 mai, la ora 16.00, pe canalul TVR3

O ediţie specială a talk-show-ului difuzat săptămânal pe TVR3 cu invitaţi din cadrul TVR Tîrgu Mureş, imagini şi materiale din arhiva studioului, începând cu construcţia sediului, imagini din emisiuni mai vechi, best of emisiuni etc.

Modificarea grilei de programe în perioada 30 aprilie – 11 mai

Pentru prima parte, perioada 30 aprilie – 1 mai 2018, vom prezenta publicului telespectator un program special dedicat zilei de 1 Mai.

Acest program va fi urmat de aducerea în faţa telespectatorilor noştri a celor mai bune emisiuni realizate de-a lungul celor 10 ani de existenţă a studioului TVR Tîrgu Mureş.

A doua ediţie specială a emisiunii Regiunea în obiectiv, în direct pe TVR Tîrgu Mureş, 07 mai, de la ora 18.00 la ora 20.00

Timp de 2 ore vom difuza o ediţie specială a emisiunii Regiunea în obiectiv, avându-i ca invitaţi pe toţi angajaţii şi colaboratorii Compartimentului Ştiri Sport Programe. În cadrul emisiunii vom prelua telefoane de la telespectatori şi vom oferi în cadrul unei tombole un premiu constând într-un televizor. Extragerea câştigătorului va avea loc în data de 8 mai.

TVR Târgu-Mureș vă așteaptă cu drag la evenimente, atât în calitate de jurnaliști, cât și în calitate de telespectatori! Sărbătorim împreună!

Producător executiv Redacţia Ştiri-Sport-Programe
Lacrima BALINT-BLOJ


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Interviu cu Zorro și Haneș: Zâmbetele devin tradiție la show-urile de stand-up și open mic ale celor de la 3G Hub

Distribuie Fondat în toamna anului 2015, 3G HUB (3g Theater) este una dintre companiile de …

1 comentariu

  1. Oamenii nu stiu sa va gaseasca si,nici nu va urmaresc desi ar dori,cred! Sa va gasim programul in presa sau
    alt mijloc de informare !!! Iesiti la lumina pentru toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.