Share

Home / Administratie / Primarul municipiului Sighişoara, în vizită de lucru în Germania

Primarul municipiului Sighişoara, în vizită de lucru în Germania

În perioada 23-27 aprilie, primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean a efectuat o vizită de lucru în Germania, în orașul partener Neu Isenburg și în cel înfrățit cu Sighișoara, Dinkelsbuhl.

În cadrul întâlnirii cu primarul orașului partener Neu Isenburg, Herbert Hunkel au fost discutate aspecte legate de posibilitățile de întărire a relației de parteneriat care datează din anul 1970 și despre realizarea în comun a unor proiecte, în special în domeniul social și cel al educației.

În perioada 25-27 aprilie, primarul municipiului, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean s-a aflat în orașul înfrățit Dinkesbuhl unde a participat la ședința Consiliului Local și la prezentarea Raportului de activitate al Hostelului din Dinkesbuhl.

„În cadrul întâlnirilor avute cu primarul Christoph Hammer, s-a discutat despre promovare turistică, oportunități de dezvoltare durabilă a celor două orașe, găsirea unor soluții eficiente de conservare, restaurare și de punere în valoare a patrimoniului, precum și despre faptul că Primăria Dinkelsbuhl dorește ca orașul să fie inclus pe lista UNESCO, după modelul Sighișoarei”, a declarat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.

Primarul municipiului, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean a mai participat la Adunarea Generală a Asociației Parteneriatului Sighișoara – Dinkelsbuhl, iar reprezentanții acesteia și-au exprimat dorința de a finanța cursuri gratuite de limba germană în Sighișoara. De asemnea, s-a mai discutat despre realizarea unor investiții în Sighișoara, de către investitori privați din Dinkelsbuhl.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Adi, Călin și Ovidiu – la linia de sosire în Freetown, Sierra Leone

Adrian Cătană, Călin Vancea și Ovidiu Morar, mureșenii care la sfârșitul lunii ianuarie ne-au lansat …

Share
Share