Share

Home / Slider / IMPORTANT! Parcările publice cu plată revin la Târgu-Mureş!

IMPORTANT! Parcările publice cu plată revin la Târgu-Mureş!

Reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş au anunţat luni, 7 mai, prin intermediul unui comunicat de presă, că începând cu data de 14 mai se va reintroduce sistemul de taxare al parcărilor situate pe domeniul public al municipiului Târgu-Mureş.

„Activitatea serviciului parcărilor publice cu plată funcţionează conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public de Exploatare şi Întreţinere a Parcărilor şi Zonelor de Staţionare cu Plată în Regim de Autotaxare, aflate pe Domeniul Public al Municipiului Târgu-Mureş, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 231 din data de 27 iulie 2017. Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul Municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, secţiunea „Parcări cu Plată”, se precizează în comunicat.

Vom reveni.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. György Dragomán are succes, dar literatura nu e o aventură lejeră: „A fost un drum lung până când am ajuns aici“

György Dragomán și Attila Bartis sunt cei mai apreciați și mai traduși prozatori maghiari contemporani …

Share
Share