Înscrieri la Minitremu Art Camp#3, o experiență de neratat! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 413 Vizualizări

Înscrieri la Minitremu Art Camp#3, o experiență de neratat!

S-a deschis perioada de înscrieri la ediția #3 a taberei de artă contemporană Minitremu Art Camp.

Cei interesați de arta contemporană, cu toată lumea ei vie de subiecte, teme și forme, cu toate posibilitățile pe care le deschide și felul în care ne schimbă perspectiva asupra lumii, sunt invitați să ia parte la Minitremu Art Camp, indiferent dacă sunt elevi ai unui liceu de arte sau ai unui liceu teoretic.

Minitremu Art Camp este o tabără gratuită de artă contemporană pentru eleve și elevi de liceu. E un laborator nomad de experiențe artistice și de viață, aflat la a treia ediție. În tabără aveți ocazia să vă întâlniți cu mai mulți artiști relevanți scenei de artă contemporană românești și internaționale, să lucrați cot la cot cu ei, să vorbiți și să creați liber și, în general, să cunoașteți oameni cu mintea deschisă.

Pentru că locurile sunt limitate, participarea în tabără se face în baza unei selecții. Cei interesați sunt rugați să trimită un mail la artcamp@minitremu.ro și să povestească, în scris sau prin imagini, cine sunt, ce îi preocupă și de ce ar vrea să participe. Pe lângă câteva rânduri despre aplicanți, mailul ar trebui să mai conțină un portofoliu de imagini (desene, picturi, graffiti, fotografii etc.) sau de texte (poezie, povești, eseuri), clipuri, filme și orice alte materiale reprezentative. Data limită: 1 iunie 2018.

Tabăra din acest an va fi urbană și va avea loc la Târgu-Mureș în perioada 21-31 iulie 2018. Participarea este gratuită și include cazarea cu trei mese pe zi pe toată perioada taberei, internet, materialele de lucru, acces la diverse alte facilități (bibliotecă, spații de lucru, etc).

Artiști invitați: Anetta Mona Chișa, Pavel Brăila, Ciprian Homorodean, Rosemarie Barientos, KissPál Szabolcs, alături de One World Romania și PUNCH Bookshop & Publications. Rezultatele taberei vor fi expuse la Oranjeria Tranzit, București.

Ca să vă faceți o idee despre primele două ediții:
Avertisment: Acest articol conține artă sub 18 ani https://goo.gl/vz3jiY
Cum ar trebui să arate școala cel puțin zece zile pe an https://goo.gl/DaQxuP
și albumele de pe Facebook/minitremu https://goo.gl/PsBcuX

Minitremu își propune să faciliteze accesul la artă prin metode directe și interactive. Este o inițiativă a duo-ului artistic Monotremu.

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Pentru mai multe detalii sau informații suplimentare despre tabără, ateliere sau locul de desfășurare, vă stăm la dispoziție prin mail: artcamp@minitremu.ro, sau la numerele de telefon: 0747 815 145 Laura Borotea sau 0744 775 183 Bartha Jozsef.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE