Nu cumpărați cireșe de import! Sunt tratate cu chimicale toxice pentru organismul uman! Sănătate. Pentru viață!
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 549 Vizualizări

Nu cumpărați cireșe de import! Sunt tratate cu chimicale toxice pentru organismul uman!

Cireșele de import au invadat marile rețele de magazine și piețele, luând „fața” cireșelor de mai care abia se văd la tarabe. Ceea ce trebuie să știți este că etichetele fructelor de import conțin informații pe care e indicat să le citiți înainte de a plăti un preț piperat. Spre exemplu, un kilogram de cireșe ajunge să coste și 40 de lei.

Un client al supermarketului Carrefour România Mega Mall (București – n.r.) a postat pe Facebook o imagine cu eticheta unor cireșe aduse din Turcia. Pe cutie, cumpărătorii sunt avertizați că cireșele sunt tratate cu chimicale, mai exact coaja lor nu este recomandată consumului uman. Astfel, apare întrebarea: Cum să te bucuri de cireșe dacă ești obligat să le decojești? Și cu ce cuțit recomandă vânzătorul să fie efectuată această operațiune extrem de migăloasă?

“Doar ce le-am cumpărat de la Carrefour România Mega Mall. Știe cineva dacă există și cuțit special pentru această operațiune de îndepărtare a cojilor la cireșe? Pentru mine e prima oară când văd așa ceva. Carrefour România, aveți și un instrument special pentru așa ceva?”, se întreabă Augustin Katea, cel care a postat imaginea cu cireșele ale căror coajă nu este recomandată pentru consum.

Până una alta, chiar dacă cireșele aduse din import nu au înscris pe etichetă chimicalele adăugate, de unde știm dacă au sau nu coji toxice?

Cred că cel mai sănătos și sigur ar fi să avem răbdare până în iunie și să mâncăm cireșe românești, direct de la bunica din curte sau de la țăranii noștri care cu siguranță nu și-au cheltuit banii pe fel de fel de chimicale.

Sursa selectivă: super-hrana.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE